Dansatorii arădeni Andreea și Patrik Haizăr, semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia

patrick si andreea haizar
Distribuie:

Dansatorii arădeni Andreea Silvana Haizăr și Patrik Haizăr sunt semifinaliști din și la doar un pas de calificarea în marea finală la categoria Seniori 1 Latino.

Performanța istorică pentru dansul sportiv arădean la cel mai înalt nivel, reușită care pune județul Arad și România pe harta internațională a dansului sportiv!

În acest weekend pe ringul de dans din Portugalia s-au întrecut cele mai bune perechi din lume. Peste 16 țări au trimis campionii și vicecampionii la cea mai importantă competiție din acest an, Campiontul Mondial din Portugalia.

A fost o înfruntare a celor mai buni dansatori de pretutindeni, iar România a fost reprezentată cu succes de arădenii Patrik și Andreea Haizăr în calitate de campioni naționali.

După un maraton de 4 runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în și au fost la doar un pas de calificarea în primele 6 perechi din finală, terminând cu un rezultat deosebit!

Locul 8 din 49 de perechi participante

Mulțumim partenerilor noștri de la acest Campionat Mondial MOOV Leasing pentru susținere. Ne-ați făcut drumul mai ușor. Mulțumim din suflet.

Mulțumim prietenilor noștri de la Man Constructii care ne sunt alături încă de la început. Mulțumim din inimă Împreună suntem mai puternici.

Mulțumim antrenorilor noștri Sargu Brigitte, Tóth Noémi, Toth Istvan, Rosuț Bogdan pentru că ne sunteți alături.

Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad, cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gândurile bune și încurajări.

Patrik și Andreea Haizăr continuă să fie un exemplu viu pentru comunitate, pentru sportivii royali dar și pentru actuala și viitoarea generație a dansatorilor arădeni.

Galerie:
patrick și andreea haizăr

 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Campionatul Mondial din Portugalia, Haizăr, Latino
Distribuie:
Articolul anterior
Pain, Ensiferum, Eleine și Ryujin au cântat în România la Form Space în Cluj
Articolul următor
Mesaje pro-Israeliene, născocite sub formă de reclame în aplicațiile pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie