DEFINIȚIILE DE CAZ pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) ACTUALIZATE

coronavirus1
Distribuie:

 

Definiţiile de caz pentru sindromul respirator acut cu noul coronavirus au fost actualizate marți, 28 aprilie A.C. și publicate de către Institutul Naţional de Sănătate Publică. Astfel,  au fost introduse noţiuni noi precum „caz COVID-19 asociat asistenţei medicale”, „caz COVID-19 comunitar”, „deces la pacient confirmat cu COVID-19”.
Informațiile le sunt utile atât celor care CRED ÎN COVID cât și celor care NU CRED… pentru că, la momentul 1 mai, 2020, despre asta discutăm: societatea – și nu doar cea românească – s-a scindat în ceea ce privește percepția a ceea ce deja a intrat în ISTORIA CONTEMPORANĂ cu numele „Pandemia de coronaviroză (COVID-19) în România”, iar aici intră, laolaltă și fără niciun fel de discriminare, oameni din toate categoriile sociale, profesionale, cu grade de educație diferite… tocmai de aceea fiind bine să NE INFORMĂM DIN TOATE SURSELE.

Iată cele patru pagini ale raportului la care au lucrat specialiștii în sănătate validați de Guvernul României:

 

 

covid1covid2

 

covid3covid4

Categorie: Lifestyle
Etichete: cruitic arad, Definițiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19). Actualizare 28.04.2020, surse oficial covid 19, „Pandemia de coronaviroză (COVID-19) în România”
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Daniel Trifon – replică la replică: „Gura patronului adevăr grăiește!”
Articolul următor
REVOLTĂTOR! Un medic arădean a fost amendat cu 5000 de lei pentru „nerespectarea metodologiei de raportare”, deși raportase „Decesul 702” către DSP Arad la 4 ORE după constatare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…