DELTA FORCE – premiul Finalist Alliance 1st Team selected la etapa regională a concursului de robotică FIRST Tech Challenge Romania care s-a desfășurat la Arad

delta force arad4
Distribuie:

Echipa arădeană Delta Force a obținut premiul Finalist Alliance 1st Team selected la etapa regională a concursului de robotică FIRST Tech Challenge Romania, desfășurat acasă, la Arad. Timp de trei zile (23-25 februarie 2024), Sala Polivalentă din Arad a fost gazda competiției regionale la care au participat 40 de echipe din țară și străinătate.„Am demonstrat excelență și determinare la etapa regională a concursului de robotică FIRST Tech Challenge Romania organizat de Natie Prin Educatie, desfășurată timp de trei zile, la Arad! A fost o etapă cu multe emoții pentru noi, deoarece am concurat acasă, în fața tuturor celor dragi, a colegilor, a părinților, a profesorilor, a publicului arădean. Toți ne-au fost alături, ne-au susținut și încurajat, cu inima și sufletul plin de emoții!”, au scris cei de la Delta Force pe Facebook. 42 de echipe performante din întreaga regiune și câte una din Cipru, Ungaria și Cehia au luptat pentru calificarea la etapa națională, ce va avea loc la Iași. Au luat parte echipe din Arad, Timișoara, Târgu Jiu, Craiova, Hunedoara, Deva, Petrila, Hațeg, Calafat, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Petroșani, Râmnicu Vâlca, Slatina, Drăgănași, Vulcan, Nicosia (Cipru), Babice (Cehia) și Budapesta (Ungaria).

Potrivit celor de la FIRST Tech Challenge Romania, s-au calificat 14 echipe, iar printre ele și echipa arădenilor noștri de la Delta Force.

„Lupta a fost strânsă, dar prin energie, curaj, determinare și multă muncă, ne-am calificat în finala competiției! Echipa noastră a primit și premiul Design Award, oferit pentru proiectarea și gândirea unui robot la nivel industrial”, au mai scris cei de la Delta Force.

Campionatul Național se va desfășura între 22 și 24 martie 2024 la Iași, la Centrul de Evenimente AGORA.

Gândul arădenilor Delta Force s-a îndreptat cu recunoștință față de toți susținătorii: „Sunteți minunați și vă mulțumim prin tot ceea ce putem noi face: să promovăm Aradul, mediul educațional și școlar, să aducem acasă cele mai prestigioase premii și medalii. Rezultatul este un efort colectiv, un efort al tuturor! Țineți-ne pumnii strânși la Națională, haideți cu noi la Iași!”. 


Lista echipelor care s-au calificat de la Regional #3 Arad la etapa națională de la Iași

echipe calificate first tech challange romania


Sursa & Foto: Facebook / Delta Force


 

Categorie: Știri
Etichete: Delta Force Arad, FIRST Tech Challenge Romania, robotică
Distribuie:
Articolul anterior
Cântărețul de muzică populară Mile Povan, 31 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Arad
Articolul următor
Nu vă panicați! Timp de o oră, va avea loc exercițiul „Miercurea alarmelor” pentru verificarea funcționării sirenelor din județul Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie