DIICOT – Structura Centrală – a prins trei DEALERI de cocaină, MDMA, hașiș și cannabis care vindeau „la greu” în Arad și Timișoara

Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La data de 06.05.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N.S.I, L.A.S. și M.D., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații N.S.I, L.A.S. și M.D. au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad și pe raza județului Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale.
În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau cantitățile de 1 kilogram de cannabis si 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20.000 lei, respectiv 1.510 grame cannabis si 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro.
La data de 05.05.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad și municipiului Timișoara, ocazie cu care au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei.
La data de 06.06.2019, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și Criminalistic D.I.I.C.O.T. și IPJ Timișoara.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Biroul de presă al DIICOT – Structura Centrală

Categorie: Știri
Etichete: cannabis, dealeri, diicot, MDMA, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Despre CINE și DE CE a pus Aradul pe harta COLOSSEUM-urilor: Edi Gafencu a avut norocul să dea peste Ruben Stoia și, pentru că mai există încă PRIETENIE în orașul nostru obosit, a ieșit un spectacol EPIC [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
Medalii de BRONZ pentru FCC ICIM Arad – iar fetele salvează un sezon ce părea compromis

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie