Podul de pontoane de la „Trei insule” s-a rupt a „N”-a oară, iar o femeie și-a văzut moartea cu ochii. Locatarii insulei, deja „experți în măsuri extreme”, l-au CÂRPIT cum au putut [FOTO / VIDEO]

pod2
Distribuie:

 

E a nu știm câta oară în ultimii doi ani când podul de pontoane de la Pădurea Ceala a cedat și s-a rupt, de data asta aproape de capătul dinspre insula locuită de aproximativ 500 de arădeni care plătesc impozite pe casele lor ca fiind situate în ZONA B a orașului. Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 20.00, când pe pod trecea multă lume, inclusiv cu copii în brațe, și a panicat ăe toată lumea, stârnind revoltă și indignare la adresa administrației publice.

O femeie și-a văzut, pur și simplu, moartea cu ochii, după ce a traversat podul, acesta cedând furiei Mureșului care, umflat de la ploile din ultimele (multe) zile,  aduce aluviuni, crengi groase, trunchiuri, rădăcini de copaci și gunoaie care se opresc în bărcile ce susțin pontonul. Localnicii, cu roabe, lopeți și ciocane au reușit să-l cârpească… cât să se vadă de departe că nu-i rupt (și sperăm să nu fie amendați pentru asta!) – dar situația nu poate dura la nesfârșit, „probabil așteptându-se momentul când va muri cineva din cauza asta… și să se profite politic!” – vorba unui localnic, pe care ruperea podului l-a prins exact așa:

Apropo de politic: pe Ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu Local din toamna anului trecut s-a aflat un Proiect de Hotărâre privind construirea unei pasarele (asemănătoare celei care face legătura cu Ștrandul „Neptun”) – inițiativa primarului – dar Falcă nu a reușit să convingă consilierii să-l voteze din două mari motive: 1. este scump și 2. este prost. De asemenea, consilierul ProRomânia (ales ca independent) Marin Lupaș a propus construirea unui pod nou, dar inițiativa sa a fost respinsă de consilierii PNL.

Categorie: Știri
Etichete: podul de pontoane, raul mures, stiri arad, trei insule
Distribuie:
Articolul anterior
Progresul Pecica e matematic CAMPIOANĂ în Etapa a 27-a [REZULTATE, MARCATORI]
Articolul următor
Marius Copil a părăsit turneul de la Roma

2 comentarii. Leave new

  • Care case ale lor ? Sunt toate inclusiv terenurile ale primariei. Nu Ai apa, nu Ai canalizare, nu Ai gaz si nu Ai autorizatie sa faci schimbari. Case pe care cer zeci de mii de euro pe net se vand cu 2-3.000€ ca nu le mai vrea nimeni. Preturile sunt pana in 4.000€ pe orice casa acolo

    Răspunde
  • Nu exista tomberoane, cosuri de gunoi, nu exista o ale asfaltata dar e plin de maidanezi care vin la cersit de mancare. Toti saracii care nu au bani de un apartament in oras stau acolo sa se chinuie ca nu au un autobuz. Case facute din demolari si kitsch-oase. O plaja nu aici cu nisip doar noroi pe mal cateva Pontoane pe Care nu esti lasat sa urci daca nu Ai Barca. La birtul satului plin de betivani care traiesc din ajutor social si atat. De 1 mai mici si manele si atat.
    Mai frumos e in Padure de 10 ori

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie