Din cauza unei erori de soft, nu mai poți achiziționa rovignete. Vezi comunicatul CNADNR

rovigneta
Distribuie:

 

Din cauza unei erori la sistemul informatic, rovinietele nu pot fi achiziţionate la nicio benzinărie din ţară şi nici prin SMS. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunţă că şoferii care nu au rovinietă nu vor fi amendaţi, până la rezolvarea erorii.

În această dimineaţă a apărut o problemă la sistemul informatic, astfel că rovinietele nu pot fi achiziţionate din benzinăriile din întreaga ţară, şi nici prin SMS.

CNADNR – oficial:

„Astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecţiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei, achiziţionarea acesteia, precum şi plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite. Menţionăm că pe perioada în care sistemul nu funcţionează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă/peaj. CNADNR SA va anunţa opinia publică imediat ce defecţiunile vor fi remediate şi sistemul va fi funcţional.”

Categorie: Știri
Etichete: CNADNR, compania nationala de drumuri, comunicat, drumuri, rovignete
Distribuie:
Articolul anterior
[RUBRICI] SCRISORI PENTRU OMULEȚI: Scrisoare pentru Omuleți de Sâmbăta Paștilor
Articolul următor
Hristos a Înviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parchet 1

[NEWS ALERT] Control „de SUS” la toate PARCHETELE DIN ARAD. Vor fi verificate toate „cazurile punctuale, situaţiile în care sunt mediatizate aspecte negative ce pun în discuţie integritatea şi capacitatea procurorilor de a-şi îndeplini atribuţiile legale”

  Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a dispus verificări la toate parchetele din ţară pentru identificarea „riscurilor interne şi a vulnerabilităţilor”, de controlul la DNA, respectiv DIICOT urmând să…