Doi „haiduci” din CHISINDIA, de generații diferite, au fost reținuți pentru UZ DE ARMĂ LETALĂ fără drept

arme 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUȚI PENTRU UZ DE ARMĂ ȘI ALTE INFRACȚIUNI

Polițiștii Serviciului Arme, Explovizi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, au desfășurat 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Chisindia./ Doi bărbați au fost reținuți 24 de ore.

Ieri, 4 iunie a.c., polițiștii de la Arme, împreună cu cei ai Poliției orașului Sebiș, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite și indisponibilizate 4 arme confecționate artizanal de diferite calibre (2, 5.6, 9, 12 și 16), o armă de tir cu aer comprimat, o arbaletă cu 40 de carțușe calibru 12, 70 de cartușe cu glonț, calibru 5.6, 50 de tuburi cartuș de calibru 300 win 357,38 special, mai multe elemente de muniție constând în proiectile interzise, folosite la fabricarea de cartușe de vânătoare artizanale, de diferite dimensiuni, precum și un trofeu de căprior.

Doi bărbați de 22 și 53 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. din cadrul I.P.J. Arad.

BIROUL DE PRESĂ  

 arme         

Categorie: Știri
Etichete: CHSINDIA, Gurahont, Sebis, stiri arad, uz de arma
Distribuie:
Articolul anterior
Regulamentul de desfășurare a activității „teraselor” în municipiul Arad a fost adoptat. Pentru 5 mese trebuie 2 dosare cu șină! [VEZI CONDIȚIILE]
Articolul următor
Cionca sugerează într-un COMUNICAT OFICIAL că drumurile finanțate C.J.A. sunt bune, dar CAMIOANELE de mare tonaj le distrug. Ne roagă să fim la fel de EXIGENȚI și cu aceștia – dar NU ÎI NOMINALIZEAZĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie