Drumurile județene Curtici-Macea-Sânmartin, Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab vor intra în MODERNIZARE

iustin cionca cja
Distribuie:

 

Iustin Cionca a semnat pentru 14 milioane de euro pentru județul Arad!

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a semnat astăzi două acorduri de parteneriat în vederea contractării proiectelor transfrontaliere ale Aradului, în valoare de peste 14 milioane de euro.

Cel mai consistent dintre proiecte are valoarea de aprox. 13 milioane de euro și presupune modernizarea rețelei de drumuri județene transfrontaliere. În cadrul acestui proiect se realizează centura orașului Curtici, în lungime de 7,29 km. De asemenea, drumurile județene care urmează să intre în modernizare prin acest proiect sunt: DJ 709B Curtici-Macea-Sânmartin (8,6 km), DJ 709B Sânmartin-Socodor (11,46 km), DJ792 Socodor-Nădab (4,84 km).

Al doilea proiect este în valoare de aprox. 1 milion de euro. Suma va fi folosită pentru modernizarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, respectiv lucrări și aparatură de specialitate.

„Consiliul Județean Arad face eforturi să recupereze din fonduri europene sumele de bani pe care Guvernul României le-a confiscat de la județul nostru! Proiectele acestea înseamnă investiții necesare pentru drumurile județene (pentru care Guvernul ne-a alocat bani doar pentru 2 kilometri de drum anul acesta!) și pentru Spitalul Județean din Arad (unde în ultimii patru ani Guvernul nu a mai alocat niciun ban). Felicit echipa care a lucrat pe aceste proiecte! În scurt timp începem implementarea lor” a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Categorie: Știri
Etichete: Curtici-Macea-Sânmartin, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sânmartin-Socodor, Socodor-Nădab, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
La SĂVÂRȘIN, săptămâna 8-16 septembrie este cu și despre POEZIE
Articolul următor
Această femeie a dispărut din casa ei din Conop de 2 ANI. Poliția apelează la cetățenii care ar putea s-o fi văzut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie