Duatlonul Aradului, o experiență „multisport“ pentru iubitorii de mișcare și natură

dualtonul aradului
Distribuie:

 

 

Organizat de Clubul Sportiv Experiența Multisport, Duatlonul Aradului (Ciclism și alergare în Lunca Mureșului – 16 aprilie 2016) se anunță un eveniment de luat în considerare, la acest sfârșit de săptămână, pentru toți iubitorii de mișcare și natură.

Conform organizatorilor, doritorii se pot înscrie pe pagina www.experientamultisport.ro, inclusiv astăzi, 14 aprilie 2016, la acest eveniment putând participa persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 16 aprilie 2016 (pentru cursele „Duatlonul Verde” și “Crosul Lunca Muresului”), iar pentru cursa “Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi.

Evenimentele se desfășoară sâmbătă, cu începere de la ora 8,00, la Parcul Natural Lunca Mureșului, Centrul de vizitare Ceala.

Pentru toate cursele, traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa “Duatlonul Verde” există posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete ”Ceala” – marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, iar ruta de alergare este configurată pe un traseu din zonă.

Duatlonul Aradului face parte din seria de evenimente dedicate promovării unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experiența Multisport, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Asociația Millenium Center și Parcul Natural Lunca Mureșului.

Categorie: Sport
Etichete: clubul sportiv experienta, duatlonu aradului, multisport
Distribuie:
Articolul anterior
In memoriam Cristi Tamaș – un polițist care nu a trădat sistemul…
Articolul următor
[RUBRICI] HATER DE BUCALE: HoroscoPUL Azi, mâine, poimâine și-n vecii vecilor (18+)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie