E ziua scrisorilor deschise. Și senatorul Ioan Cristina are una despre sistemul de sănătate arădean

ioan cristina
Distribuie:

 

COMUNICAT PNL – Scrisoare deschisă

Stimate domnule senator Fifor,

Am citit cu mare interes declarațiile dumneavoastră din ultimele zile cu privire la sistemul de sănătate arădean.

V-ați pus următoare întrebare, pertinentă ce-i drept: „De ce un județ cum este Aradul, renumit cândva pentru rapiditatea dezvoltării sale, este in 2017 în spatele altor județe la capitolul sănătate?”

Răspunsul este, domnule senator, că în ultimii ani guvernul care vă aparține nu a dat nici un leu sistemului sanitar arădean. Am fost nevoiți să ne descurcăm cum am putut, din bugetul local, pentru că de la guvern nu a venit niciun sprijin.  În principiu, nu aveți de unde să știți toate probleme cu care ne-am confruntat în ultimii ani, dumneavoastră fiind de scurt timp în Arad. Totuși, am speranța că promisiunile PSD, atât cele din campanie, cât și cele făcute la ședința Consiliului Județean se vor materializa în mai mult decât vorbe goale. Știți și dumneavoastră că un spital nu poate funcționa doar pe promisiuni electorale, ci este nevoie de susținere financiară considerabilă. Acestea fiind spuse, cu totii ne punem speranța că în urma aprobării bugetului, Aradul să nu va ajunge din nou „în spatele altor județe”.

Aștept cu nerăbdare aprobarea bugetului, să vedem dacă Aradul primește cei 30 milioane lei pentru investițiile în sistemul sanitar arădean.  Dacă acești bani se alocă, vom  putea face dezbaterile pe care vi le doriți, nu doar pe concepte și idei, ci pe modul de distribuire a fondurilor primite.

Recent ați spus următoarele: „Aradul are nevoie de cât mai mult sprijin financiar pentru a remedia situația în care se află sistemul sanitar arădean, iar noi, parlamentarii PSD, avem (…) forța politică de a aduce acest sprijin’ Mă bucur să văd că vă asumați remedierea sistemului sanitar arădean și admiteți că dețineți forța politică pentru a aduce sprijin Aradului. În câteva zile, după aprobarea bugetului, vom avea cu toții ocazia să vedem adevărul, care pentru binele județului, sper să însemne că guvernul alocă fonduri substanțiale sistemului sanitar arădean. În cazul în care lucrurile nu vor sta cum promiteți în mass-media, cred că rusinea va fi de partea dumneavoastră și nu va mai fi cazul să ne țineți lecții despre cum să împărțim sărăcia pe care ne-o dă guvernul PSD!

Cu deosebită considerație,
Ioan Cristina, senator PNL.

Categorie: Știri
Etichete: Ioan Cristina, PNL, sănătate, scrisoare deschisa, senator pnl
Distribuie:
Articolul anterior
Cine își dorește un nou scandal al deszăpezirilor?
Articolul următor
Zidul lui Trump și Gardul lui Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tabuia dga

[ACTUALIZARE] Agentul D.G.A. George Tabuia: „Am fost EXECUTAT de colegul meu Vasile Mereanu, iar șantajatul e chiar DENUNȚĂTORUL folosit de instituție!” Polițistul spune că urletul „Să n-o dai la nimeni!” se referă la o înregistrare pe care apar capii MAFIEI TRANSPORTATORILOR

„Inculparea mea în acest caz de șantaj este produsul minții colegului meu, ofițerul de poliție Vasile Mereanu, care, de șase ani încoace, de când m-am angajat la Direcție (e foarte…