Echipa Penitenciarului Arad a câștigat Campionatul de Fotbal Regional „Cupa Vest”

penitenciar cupa vest3 scaled
Distribuie:

[Comunicat de presă]

PENITENCIARUL ARAD obține victoria la CAMPIONATUL DE FOTBAL REGIONAL „CUPA DE VEST” EDIŢIA A XV-A, ARAD

Campionatul de fotbal regional „CUPA DE VEST” la minifotbal a ajuns la cea de-a XV-a ediție și a demonstrat încă o dată că sportul poate fi o cale importantă spre reintegrarea socială a persoanelor private de libertate. Evenimentul, organizat cu succes de Penitenciarul Arad, a avut loc ieri la Sala de sport „Mihai BOTEZ”  a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad și a adunat șapte unități penitenciare din întreaga zonă: Arad, Aiud, Deva, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Timișoara și Centrul Educativ Buziaș.

Această inițiativă de a organiza competiții sportive în cadrul penitenciarelor are ca obiectiv principal crearea de oportunități constructive pentru persoanele private de libertate și dezvoltarea unor abilități sociale și fizice. Participarea la astfel de evenimente sportive reprezintă o modalitate esențială de valorificare a timpului petrecut în detenție și contribuie semnificativ la procesul de reintegrare socială.

Echipa Penitenciarului Arad a demonstrat că perseverența și determinarea pot aduce triumfuri notabile, iar prin eforturile depuse, a reușit să câștige cu mândrie „CUPA DE VEST” readucând trofeul acasă după o perioadă în care acesta ne-a lipsit.

Premiile și diplomele de participare au fost înmânate de către domnul Ovidiu Hațegan, un arbitru internațional recunoscut, ceea ce adaugă și mai mult prestigiul victoriei noastre.

penitenciar cupa vest2 scaled

Felicitări colegilor din cadrul unității noastre care s-au implicat în organizarea activității și în antrenarea echipei, precum și persoanelor private de libertate participante.

Purtător de cuvânt – Penitenciarul Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Campionatul de fotbal regional „CUPA DE VEST” la minifotbal, deținuți, fotbal, penitenciarul arad
Distribuie:
Articolul anterior
Ziua Pompierilor sărbătorită la Arad cu festivități și porți deschise
Articolul următor
Un prim pas pentru realizarea la Arad a unui Centru de Medicină Tradiţională Chineză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…