El este OMUL-RACHETĂ al anului: un bărbat din Galșa avea acasă 69 de săbii și cuțite baionetă numai la categoria ARME ALBE!

saesp
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ CALIFICATĂ și NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Polițiștii arădeni au descoperit în locuința unui bărbat din Galșa arme, cartușe, rachete de semnalizare, săbii și cuțite deținute fără drept/ Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore;

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase împreună cu cei ai postului comunal Șiria, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat percheziții domiciliare în Galșa, la un bărbat bănuit că ar deține mai multe arme si muniții letale și neletale.

La data de 11 decembrie a.c., pe raza localității Galșa, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la două imobile și un saivan de animale.

În urma perchezițiilor, în locuința unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, au fost depistate arme și muniții deținute ilegal de cel în cauză, după cum urmează: un pistol tip revolver cu glonț, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm., o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4,5 mm., 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată, 69 săbii și cuțite baionetă.

Întregul arsenal de arme și muniții a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

Categorie: Știri
Etichete: 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 5 mm., 69 săbii și cuțite baionetă., 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, Galsa, o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4, Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm., un pistol tip revolver cu glonț
Distribuie:
Articolul anterior
Probabil singurul lucru la care Aradul e RECUNOSCUT oficial ca fiind locul CEL MAI BUN din țară: la RALIURI!
Articolul următor
Nu i-a ieșit (încă!) faza cu „KAUFLAND/LIDL în loc de terenurile C.S.Ș. Gloria” – așa că Falcă SE RĂZBUNĂ pe sutele de copii care încearcă să facă performanță acolo ATENTÂND LA SĂNĂTATEA LOR. Părinții lor le transmit DISPERAREA [FOTO / VIDEO]

6 comentarii. Leave new

 • Sunteti prosti.omu facea colectie

  Răspunde
 • Jurnalism galben, omul racheta cică, mai lucica, vai de pana titlului, ca te așteptai sa il fi prins cu niscaiva plutoniu sau baremi o torpila doua made in Ucraina, nu niste ruginituri.

  Răspunde
  • Nu, mă, batman… avevăru-i că „un pistol tip revolver cu glonț, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm, o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4,5 mm., 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată” nu trebuie să lipsescă din casa niciunui om… mai ales din Galșa.
   Plutoniu-i, totuși, pentru sate mai mari ca Galșa…

   Răspunde
   • Scade gazul si arma cu resort macar, nu de alta dar pot sa rup din pomii de la marginea drumului vinului arme mai letale ca nimicurile alea, si degeaba o dai cu batman, asta nu schimba culoarea jurnalismului produs cu așa articole.
    P.S. a sunat aradonul, a zis ca își vrea articolele înapoi.

    Răspunde
    • Dorine, ești prostuț… nu înțelegi nici măcar mecanismul de bază al comunicatelor de presă! Scrie mare, sus, între paranteze drepte [COMUNICAT DE PRESĂ], jos semnează nominal și cine l-a scris, a fost trimis și publicat exact la 1500 de redacții de ziare, dar tu o ții langa… că cine știe ce interes ți-oi fi *tut în cine știe ce articol și acuma speculezi asupra unui titlu care te depășește.
     P.S. rămâi online pe aradon și nu pleca de acolo.

     Răspunde
 • Omul vizat in articol e consătean cu mine, om liniștit și nu violent, pasionat de arme de când era mic, turnat la prietenii omului de persoana apropiata, vezi câte un vultur pleșuv ca dumneata care se bucură de necazul omului, ba mai mult, încearcă să facă din treaba mica treaba mare, și nu ai cum să nu te scoată din sărite lucru ăsta. Cât despre jignirile pe care mi le-ai adresat mie, te iert ca asta e nivelul tău la care nu o să mai cobor. Adio! Ne vedem pe aradon.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

greva invatamant

[ACTUALIZARE 2] A treia zi de GREVĂ GENERALĂ în educație. Incapabil să gestioneze eficient această criză majoră, premierul Ciucă încearcă să convingă părinții și elevii să susțină așa-zisele demersuri ale Guvernului în detrimentul cadrelor didactice

[ACTUALIZARE 2] Este a treia zi de grevă generală în educație. Negocierile între reprezentanții sindicatelor din învățământ și decidenții guvernamentali și chiar politic s-au transformat în lupte „care pe care”.…