Elevii de la Colegiul CSIKY GERGELY au obținut mai multe premii la Olimpiada de Limba și Literatura Română pentru minoritățile naționale și diaspora

colegiul csiky gergely
Distribuie:

Anul acesta în cadrul Olimpiadei de Limba și Literatura Română pentru minoritățile naționale și diaspora din data de 6 mai 2023, elevii Colegiului „Csiky Gergely” Arad au obținut mai multe rezultate prin elevii noștri merituoși.

Astfel, s-au obținut următoarele rezultate:

Premii I la clasa a VII-a KISS CYNTIA și la clasa a X-a SZELLELKI KRISZTIAN  Premiul Special, coordonați de prof. Rus Cristiana. Cu cea mai bogată experiență și premii, „veterana” la acest concurs a școlii eleva din clasa a IX-a SZEL EMESE – Premiul II, iar eleva din clasa a VIII-a ANGHEL ORSOLYA – Mențiunea I, prof. coordonator Dima Crina.

Le dorim elevilor noștri multe succese și să nu uite ceea ce Eminescu spunea:„ Școala trebuie să fie o gimnastică a minții omenești, adică o continuă și rodnică dezvoltare a inteligenței umane”, ce considerăm a fi esențial în formarea lor continuă.

Considerăm ca limbile pe care le învăță sădesc în fiecare dintre ei dorințe noi și putere de a descoperi Lumea. Limba noastră nu este mereu limba în care vorbim, ci limba în care ne vorbește sufletul.

 

prof. Crina Dima

Categorie: Știri
Etichete: ANGHEL ORSOLYA, Dima Crina, KISS CYNTIA, Olimpiada de Limba și Literatura Română pentru minoritățile naționale și diaspora, prof. Rus Cristiana, SZEL EMESE, SZELLELKI KRISZTIAN
Distribuie:
Articolul anterior
Liliana Bran, despre Școala Postliceală Sanitară Arad: „Pentru anul școlar următor, oferta noastră educațională cuprinde: asistent medical generalist, asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare, asistent medical de farmacie”
Articolul următor
Un hoț „specializat în portofele” – prins de jandarmii arădeni după ce i-a furat unui pasager de autocar 1500 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…