Eusebiu Pistru: „Protecția socială nu înseamnă încurajarea trândăviei”

pistru
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Președintele ALDE Arad, deputat Eusebiu Pistru, salută promulgarea de către președintele României, Klaus Iohannis, a proiectului de lege privind încetarea ajutorului social pentru cei care refuză să muncească.

„Dincolo de legile dezbătute în sesiunea parlamentară, evenimentul politic al ultimei perioade mi se pare promulgarea acestui proiect. Așa cum am mai spus, ca parlamentar ales de către arădeni, m-a interesat și mă interesează în primul rând problemele cu care se confruntă cetățenii acestui județ. Pe noi, cei din ALDE Arad, ne interesează necazurile oamenilor simpli, suntem alături de ei-iar acțiunile noastre din ultima perioadă sunt grăitoare în acest sens- dar ne preocupă și greutățile cu care se confruntă cei care sunt obligați, prin lege, să împartă contribuția celor care muncesc unor indivizi care refuză să facă acest lucru. Nu este corect ca niște trântori să profite de munca altora, nu este corect ca banii adunați din contribuțiile cetățenilor să fie irosiți pentru asigurarea unui venit minim celor care preferă să stea în loc să muncească. Am mai spus și repet: nu este normal ca fermierii arădeni sau din alte județe să nu aibă oameni pentru recoltat, pentru statul le dă bani să stea la crâșmă! ALDE, singurul partid liberal din România, consideră că a venit vremea ca singurii asistați social să fie cei cu adevărat neajutorați, nu trîntorii și profitorii”, a declarat Pistru.

 

 

Categorie: Știri
Etichete: ajutor social, ALDE Arad, Eusebiu Pistru, lege, protectie sociala
Distribuie:
Articolul anterior
Cadeta Irina Rus, legitimatăp la CSM Arad e medaliată cu AUR la Campionatul EUROPEAN de tenis de masă
Articolul următor
Trei jucători din Franța și un portar sunt în test la UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tiberiu rancu1

IN MEMORIAM Tiberiu RANCU

  A trecut la cele veșnice, cu puțin înainte de a împlini 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Lipova și din județul Arad: medicul…