Eveniment caritabil dedicat cauzei adolescentului din Curtici a cărui boală s-a complicat: ÎMPREUNĂ PENTRU ROBERT – duminică, la „Diverti Junior”

robert1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Împreună pentru Robert” este un eveniment caritabil pentru un tânăr dansator în vârstă de 16 ani din orașul Curtici, care are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.

Evenimentul va avea loc duminică, 30 mai, la Diverti Junior, începând cu ora 10:00 și va fi plin cu diverse activități pentru copii (pictură pe față, loc de joacă, spectacole, lecții si concursuri de dans, teatru de marionete, mascote etc.)

robert impreuna

În cadrul evenimentului se vor putea servi mâncare, prăjituri sau băuturi răcoritoare. Tot ceea ce se va regăsi în cadrul evenimentului (mâncare/prajituri/înghețată etc.) va fi în schimbul unor donații voluntare, cu excepția băuturilor răcoritoare care se pot cumpăra de la barul locației.

Deși suma necesara strict pentru intervenția din Israel a fost adunată, pe când am făcut rost de un avion privat (starea lui de sănătate nepermitandu-i sa zboare altfel), a început războiul in Israel și nu a mai putut pleca. Acum căutăm o altă clinică unde să fie acceptat urgent. Astfel, toți banii colectați vor fi folosiți pentru tratamentul și recuperarea dansatorului nostru Robert Șiclovan.

Povestea lui Robert:

Robert este un dansator al clubului Dum Dance Team de 16 ani din Curtici care, din păcate nu se poate bucura de adolescență cum o fac tinerii de vârsta lui. Viața este nedreaptă cu el și l-a pus din nou la încercare…
După o perioadă bună de la operația pe creier de la Cluj, sesiuni de tratament în România, din păcate boala a recidivat și trebuie să plece de urgență în Israel pentru o intervenție chirurgicală de ultimă generație care îi poate salva viața și, având în vedere costurile enorme, are nevoie să fim alături de el. Este și o luptă contratimp, el fiind așteptat cât mai repede pentru investigații și operație.

Cei care vor să doneze pentru cazul lui Robert o pot face virând orice sumă de bani în conturile de mai jos:

Siclovan Viorica-BRD/RON:  RO46BRDE020SV89302170200

Siclovan Viorica-BRD/EURO: RO42BRDE020SV89302250200

SWIFT:BRDEROBU

Siclovan Viorica-UNICREDIT: RO94BACX0000001504602000

Haideți să-l ajutăm să devină eroul nostru!

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Campania „Împreună pentru Robert” A REUȘIT: s-au strâns cei 56.000 de Euro pentru operația vitală a dansatorului, iar adolescentul va pleca în Israel

Categorie: Știri
Etichete: campanie, Curtici, eveniment caritabil, impreuna pentru robert, robert siclovan
Distribuie:
Articolul anterior
Vaccinul împotriva HPV – un „zăcământ” după care trebuie să „sapi”
Articolul următor
Ilie Cheșa: „Oare, domnule Bibarț, nu toti cetățenii plătesc taxe și impozite în acest oraș, având aceleași drepturi? Mâine ce imbecilitate mai inventați?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie