EXCLUSIV, BRUSC, TARDIV… dar GRATIS: TABELUL cu DATELE DE CONTACT ale tuturor U.A.T.-urilor și PERSOANELOR CU FUNCȚII DE CONDUCERE din Județul Arad (așa cum arăta imediat după validarea ultimelor ALEGERI LOCALE)

uat arad
Distribuie:

 

Noi, de când a început Ziua mondială a libertății presei, tot sărbătorim (vicioși într-ale scrisului autodeclarați fiind), iar dacă acum exact două duminici ne făceam cadou nouă și cititorilor noștri „Libertatea de a  trage cu pușca” în tortul festiv al luptei autorităților publice cu apropierea socială cu ajutorul coronavirusului, încetând, totodată să mai publicăm lista cu decedații de COVID trasmisă de Grupul de Comunicare Strategică”… inclusiv la calorifere, până ce aceste decese nu vor fi confirmate medico-legal ca atare – ei bine, azi vă facem cadou TABELUL CU NUMELE TUTUROR ALEȘILOR NOȘTRI, NUMERELE LOR DE TELEFON ȘI ADRESELE ELECTRONICE la care le puteți scrie… ce și cât vreți voi.

Studiind cu atenție legislația care ne dă dreptul să facem acest gest… n-am găsit nicăieri stipulat că n-avem dreptul – ba, dimpotrivă, atât Constituția României cât și Declarația Universală a Drepturilor Omului ÎNCURAJEAZĂ acest gen de demers.

Totuși, de ce facem asta și de ce tocmai acum?

Facem asta din mai multe motive – dar în primul rând pentru că nu e corect, din nicio parte a LEGII privind, ca DOAR membrii aparatului administrativ și sfaff-ul, plus O PARTE A PRESEI să dețină grupat aceste informații, să le folosească atunci când au nevoie de ele și să-și facă amicii datori când le oferă pe e-mail, stick sau mesaj privat! Oricare cetățean (plătitor de facto al salariilor ăstora) are dreptul – sigur, nu și obligația! – de a avea acces la datele de contact online ale aleșilor săi… iar epoca telefonului fix și a contactului personal a trecut demult, la fel cum a trecut și cea a cenzurii.

Și de ce  tocmai acum?
Pentru că-i duminică!

*Notă importantă: Câteva (nu multe) persoane – unele chiar personalități – s-au schimbat de la conducerile Consiliului Județean și ale Primăriilor: câteva au avansat,  altele s-au pensionat, altele au trecut în neființă (fie-le următoarea funcție, pensia sau țărâna ușoară… după caz), altele au trecut la alte partide. Adresele și numerele de telefon din tabelul deținut de noi din prima zi de după alegerile locale de la scrutinul din 5 iunie, 2016 sunt, însă ADRESE PUBLICE, în continuare.
Cu ocazia celor de anul acesta… eventual puteți să-i sunați și să-i întrebați pe fiecare ce au făcut în acești, iată gata scurși, 4 ani.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Categorie: Știri
Etichete: critic arad, lista telefoane alesi locali arad, stiri arad, UAT Arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Marșul născut pentru victorie” dedicat cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor, militarilor și pompierilor de artiștii Filarmonicii Arad [VIDEO]
Articolul următor
Lupaș despre ÎNCHIDEREA Podului DECEBAL: „Infrastructura se poate repara și fără deranjamente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ferma

Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul…
ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…