Lupaș despre ÎNCHIDEREA Podului DECEBAL: „Infrastructura se poate repara și fără deranjamente”

marin lupas pro romania arad 2019
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Lupaș (PRO România): infrastructura se poate repara și fără deranjamente

Anunțul municipalității privind închiderea circulației pe Podul Decebal timp de 4 luni, l-a făcut pe consilierul Marin Lupaș să facă cunoscut publicului viziunea sa pentru o abordare alternativă.

„Infrastructura se poate repara și fără deranjamentele deja cuoscute. Asta înseamnă ca în administrația locală să punem oamenii pe primul loc, nu firmele și contractele cum se întâmplă acum. Și mă refer la reparații pentru că ceea ce tot face Primăria în acești ani nu se poate numi modernizare. A turna asfalt pe niște tronsoane de drum deterioriate în timp sau ieșite din scurtul termen de garanție nu se poate numi modernizare.

La fel și la Podul Traian, aflat într-o stare deteriorată de multă multă vreme, se va proceda la reparații capitale fix într-o perioadă în care oamenii au nevoie să își reia activitățile după lunga perioadă a stării de urgență. Acum în loc să reînceapă activitățile economice, o să piardă timp blocați în trafic, cum deja s-a întâmplat vineri la Podgoria. Acest lucru se putea evita. Interesant că aceeași firmă care s-a ocupat de stadion cu bine-cunoscutele întârzieri de ani de zile și acte adiționale  este câștigătoarea licitației la podul închis, momentan, pentru 4 luni.

Cred că este nevoie de o atenție mai strictă din partea adminitrației locale privind aceste firme. Și cu siguranță se puteau prioritiza altfel lucrările în acest proiect, mai ales că lucrările la șosele au continuat în ultimele două luni când circulația a fost strict limitată. Dar, cum ziceam, pentru acest lucru trebuie prioritizat confortul cetățenilor nu al firmelor care lucrează pe bani publici. Cred că este posibilă o atsstfel de abordare alternativă, dacă există voință politică”, a declarat Marin Lupaş.

 

Categorie: Politice
Etichete: Marin Lupas, podul traian, politica arad
Distribuie:
Articolul anterior
EXCLUSIV, BRUSC, TARDIV… dar GRATIS: TABELUL cu DATELE DE CONTACT ale tuturor U.A.T.-urilor și PERSOANELOR CU FUNCȚII DE CONDUCERE din Județul Arad (așa cum arăta imediat după validarea ultimelor ALEGERI LOCALE)
Articolul următor
Federația Română de Handbal a înghețat sezonul competițional în prima ligă. După dezgheț, CRIȘUL Chișineu-Criș va  fi prezentă la turneul de PROMOVARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…