Federația Asociațiilor de Români din Europa face un apel urgent către Guvernul României pentru evacuarea imediată a cetățenilor români aflați în Fâșia Gaza

fasia gaza 1
Distribuie:

FADERE – ROMÂNII CARE MAI SUNT ÎN FÂȘIA GAZA TREBUIE EVACUAȚI DE URGENȚĂ

FADERE (Federația Asociațiilor de Români din Europa) face un apel urgent către Guvernul României pentru a interveni și a facilita evacuarea imediată a cetățenilor români aflați în Fâșia Gaza.

În acest moment, peste 300 de cetățeni români se confruntă cu o situație extrem de periculoasă din cauza intensificării conflictelor din regiune. Armata israeliană este pregătită si poate intra în orice moment în Fâșia Gaza, ceea ce ar putea amplifica considerabil pericolul pentru civili.

De asemenea, credem că informația conform căreia Egiptul urmează să deschidă granița cu Fâșia Gaza, va fi o oportunitate irepetabilă de evacuare pentru cetățenii români din zonă. În acest context, este de o importanță critică ca Guvernul României să inițieze demersurile necesare pentru extragerea acestor cetățeni și aducerea lor în siguranță în țară. Fiecare țară occidentală își negociază individaul evacuarea cetățenilor ei.

FADERE dorește să exprime recunoștința și aprecierea sa față de modul în care celula de criză a Ministerului Afacerilor Externe și Ambasada României din Israel au gestionat până acum evacuarea românilor din zonă.

În plus, FADERE face un apel direct către cetățenii români care mai sunt încă în Fâșia Gaza.

Vă rugăm să vă puneți în contact urgent cu Consulatul României din Israel folosind numărul de telefon de urgență disponibil. Lăsați-vă datele de contact pentru a putea fi informați cu privire la momentul exact al evacuării. Acesta este un moment crucial în care este esențial să profitați de oportunitatea de a fi extrasi în siguranță.

 

Biroul de presă FADERE


Sursa Foto – Spynews.ro


 

Categorie: Național
Etichete: cetățeni români în Fâșia Gaza, FADERE, Fâșia Gaza, Federația Asociațiilor de Români din Europa, guvernul romaniei
Distribuie:
Articolul anterior
[RECENZIE] „Singur printre femei” – Marian Oprea
Articolul următor
„Violoncellissimo – Clasic la puterea a treia” ediția 2023 ajunge și la Filarmonica Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…