„File… în culori de apă” | Vernisaj de acuarelă la Bibliotecă

afis vernisaj 14 mai 2024 biblioteca arad 1 1
Distribuie:

Marți, 14 mai 2024, începând cu orele 18:00, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la vernisajul expoziției de acuarelă cu titlul „File… în culori de apă” a artistului plastic arădean Alina Pătroiu.


Membră a Asociației „Ion Andreescu” din Arad, Alina Pătroiu propune iubitorilor de frumos o experiență artistică aparte. Lucrările sale vizează „regăsirea stării de bucurie”, folosind acuarela ca mediu de expresie. Cu multă creativitate, talent și pasiune, Alina Pătroiu transformă acuarela într-o adevărată simfonie de culori, transmițând bucurie, încredere și optimism.

Dialogul cultural ce va avea loc în Grădina de Lectură a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, susținut de dr. Regis Roman și artistul expozant Alina Pătroiu, va explora teme precum arta, acuarela, talentul și creativitatea. De asemenea, vă invităm să vă bucurați de momentele muzicale oferite de talentatul chitarist Mihai Florea, care va completa experiența culturală.

Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică „File… în culori de apă” în perioada 14-26 mai 2024, în mod gratuit, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, în cadrul spațiului cultural de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).


afis vernisaj 14 mai 2024 biblioteca arad


 

Categorie: Vernisaje / Expoziții
Etichete: Alina Pătroiu, artist plastic, Biblioteca Județeana „Alexandru D. Xenopol” Arad, culori de acuarelă
Distribuie:
Articolul anterior
DSP Arad, Mai 2024: Campania „De unde știi… Adevărul despre tutun?”
Articolul următor
Cât ne-a costat deszăpezirea în municipiu în iarna pe care n-am avut-o decât în calendar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…