Filiala arădeană a Casei Româno-Chineze și-a stabilizat relația cu Asociația CON BRIO

con brio
Distribuie:

 

Filiala Arad a Casei Româno-Chineze (CRC) anunță că va continua și anul acesta colaborarea cu Asociația CON BRIO.

Începută în cursul anului trecut, la inițiativa prof. dr. Lizica Mihuț și sub directoratul Anei Maria Dragoș, colaborarea dintre cele două părți s-a dovedit una de succes, fiind materializată prin organizarea unor evenimente menite să contribuie la întărirea relațiilor de prietenie dintre România și China și să-i sprijine pe cei interesați de cultura și civilizația chineză să-și aprofundeze temele de cercetare.

 „Casa Româno Chineză va continua buna colaborare pe care a avut-o până în momentul de față cu Asociația Con Brio, reprezentată astăzi aici de doamnele Viorica Popescu și Ramona Pencea, în condițiile în care asociația își propune să promoveze o serie de valori și adună în jurul ei oameni valoroși. Profit de această ocazie să mulțumesc Asociației Con Brio, implicit directoarei acesteia, Ana Maria Dragoș”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, prof. univ. dr. Lizica Mihuț, președintele CRC Arad.

Avocat Viorica Popescu a ținut să precizeze că asocierea Con Brio cu CRC a fost una binevenită și fructuoasă. „Con Brio a participat aproape la toate acțiunile organizate de CRC. Sper că și colaborarea noastră viitoare va fi una de succes, cum a fost și cea de până acum” – speră, la rându-i, responsabila cu latura juridică a relațiilor dintre asociație și terți.

Potrivit celor afirmate de Ramona Pencea, președinta Patronatului Psihologilor cu Drept de Liberă Practică din Zona de Vest, unul dintre scopurile Asociației Con Brio este acela de a aduce în conștiința fiecărui arădean dorința de a evolua. „De altfel, toate evenimentele la care am participat au avut ca scop să scoată în evidență latura psihologică. E o mare diferență între gândirea noastră și gândirea altor popoare”, a spus Ramona Pencea.

Categorie: Știri
Etichete: Ana Maria Dragos, casa romano chineza arad, con brio, Lizica Mihuț, patronatul psihologilor, Ramona Pencea
Distribuie:
Articolul anterior
PNL Arad a reuşit să transforme aeroportul într-un cadavru viu
Articolul următor
Mihai Fifor: „Oare trebuie să treacă Centenarul pentru ca Monumentul Marii Uniri să își găsească locul în Arad?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

poza 3 1

Ziua Aradului sărbătorită la Pécs

Ziua Aradului a fost sărbătorită și în acest an la Pécs (județul Baranya), în data de 21 septembrie 2023, cu o expoziție de artă și un spectacol dinamic în piața…
Urmăriți-ne pe