Firma arădeană Inteco Holding a primit „Premiul Național Locul 2 – Construcții, Intreprinderi Mijlocii”

Foto Premiu Inteco
Distribuie:

 

Firma arădeană SC Inteco Holding Srl este ocupanta locului 2 pe țară – Constructii, Intreprinderi Mijlocii. Premierea a avut loc  în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor” din 10 noiembrie 2016, la București.

Premiul a fost ridicat de sora omului de afaceri Ovidiu Palcu, care a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: „Felicitări fraților mei, Ovidiu Palcu și Alin Palcu! Sunt mândră de frații mei și de faptul că am avut onoarea să reprezint firma Inteco Holding Srl și să aduc acasă acest premiu! Premiul Național Locul 2- Construcții, Intreprinderi Mijlocii”.

Firmele care s-au calificat în Topul Național al Firmelor, cel mai important clasament al mediului de afaceri din România, realizat la nivel național de Camera de Comerț și Industrie a României, au fost sărbătorite în cadrul unei gale de excepție, care s-a desfășura joi, 10 noiembrie 2016, la Romexpo București

În cadrul Galei s-au premiat cele mai performante companii din economia românească, evidențiate în baza rezultatelor financiar-contabile depuse la finalul anului 2015 și analizate conform metodologiei implementate la nivel unitar în toate județele țării de Sistemul Cameral.

În Topul Național al Firmelor s-au clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional peste 12.000 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, aproape 3.400 din servicii, circa 2.800 din comerț și turism, 460 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 610 din agricultură, silvicultură și pescuit, 580 din construcții.

Remarcabil este faptul că cifra de afaceri totală obținută de companiile din această ediție a Topului Național al Firmelor a atins 135 miliarde Euro, ceea ce reprezintă un avans important față de ultimii ani. Comparativ cu anii precedenți, această valoare se apropie foarte mult de Produsul Intern Brut realizat la nivel național în 2014, care a fost de numai 150 de miliarde de euro.

Categorie: Știri
Etichete: firme, Inteco Holding, locul 2 Național, Ovidiu Palcu
Distribuie:
Articolul anterior
Din seria „ori sunteți proști, ori suntem dușmani!” – ați făcut din bieții fumători niște homeleși. Măcar vi-s mândri de asta?!
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] Garbo, „cățelușa-martir” căreia i s-a dat să înghită cuie, a murit azi-noapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

afis festivalul vinului 2023 2

Festivalul Vinului, ediția 2023, la Arad

Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel…