FlorAr 2024 | Expoziție de flori în Piața „Avram Iancu“ din Arad

florar e1715685861286
Distribuie:

Zeci de mii de fire de flori, plante perene, plante decorative și arbuști vor alcătui un spectacol vizual în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, timp de trei zile, va avea loc evenimentul „FlorAr“.


În perioada 17 – 19 mai 2024, artiști floriști din Arad, ajutați de pasiune, creativitate, talent, vor expune, după câteva zeci de ore de muncă, aranjamente florale și figurine din flori dintre cele mai diverse (instrumente muzicale, fluturi, prințesa florilor, mașina cu flori) care vor colora și vor înmiresma piața din spatele teatrului arădean, astfel încât acest spațiu să se transforme într-un univers plin de farmec. 

În cadrul evenimentului, vineri, 17 mai 2024, între orele 16.00-18.00, Soso și Nuți, cunoscuții artiști arădeni vor aduce în Piața „Avram Iancu“, „Alaiul primăverii“, un spectacol pe picioroange.  Acesta va putea fi vizionat și sâmbătă, 18 mai 2024, tot în intervalul orar 16.00-18.00.

florar 1


Zilnic, de la ora 16.00-21.00, copiii vor putea să participe la ateliere de creație cu tematică florală. 

De asemenea, în Piața „Avram Iancu“ va fi amenajată o zonă de food, unde se vor putea servi preparate culinare diverse și băuturi răcoritoare. 

Evenimentul FlorAr este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură.  

Piața Avram Iancu se va afla la sfârșitul acestei săptămâni <<sub asediul>> celor mai spectaculoase aranjamente florale. Nu vor lipsi nici atelierele de creație pentru cei mici care cu siguranță vor fi atrași și de spectacolul pe picioroange al îndrăgiților Soso și Nuți. Vă invităm așadar în număr cât mai mare la acest eveniment cu parfum și în culori de primăvară“, a declarat primarul Călin Bibarț.

Biroul de presă al Primăriei Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: FlorAR
Distribuie:
Articolul anterior
Elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, laureați la olimpiadele naționale
Articolul următor
Examen detectivi particulari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…