Florin Tripa: „Dublați alocațiile copiilor! Respectați legea, pe care am votat-o în Parlament!”

florin tripa
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Ludovic Orban spune că, pe moment, nu există bani pentru majorarea alocațiilor destinate copiilor. Așa cum în fiecare zi, guvernul marionetă al lui Iohannis, împrumută sume exorbitante pentru clientela sa politică, împingând România în haos, consider de cuviință că nu au nici o scuză pentru amânarea măririi alocațiilor! Când v-ați hotărât să ne puneți lacăt și să îngropați economia națională nu v-ați gândit la asta?

PNL trebuie să respecte legea inițiată și votată de PSD și să dubleze de la 1 iunie alocațiile pentru copii. Zilnic părinții se confruntă cu tot soiul de greutăți iar mărirea alocațiilor este într-adevăr un ajutor mult așteptat. 

1 iunie trebuie să constituie un un prilej de bucurie și sărbătoare, dar liberalii s-au hotârat să întunece această zi. Nu astfel se face politică! Urez din toată inima „La mulți ani” celor mici, dar somez Guvernul Orban : Nu accept scuze de nici un fel pentru nepunerea în aplicare a legii ! Dublați alocațiile copiilor!”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: alocațiile pentru copii, deputatul PSD Arad, Florin Tripa, politica arad
Distribuie:
Articolul anterior
Consilierul local Cosmin CARJA oferă tablete elevilor din Curtici
Articolul următor
CFR Călători repune în circulație majoritatea trenurilor Regio. VEZI PROGRAMUL din Stația Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca fifor

Totul merge conform CALCULELOR DOMNULUI GENERAL: IEPURII de sacrificiu ai lui Falcă sunt „varză de Brucsles”… așa că lupta pentru câștigarea MARATONULUI PENTRU PRIMĂRIA ARAD se va da FĂȚIȘ între „micul faraon” și „marele său dușman”, Mihai Fifor

  „Iepure de sacrificiu” este o expresie care provine din jargonul curselor de atletism, „unde un alergător sau mai mulți, fără șanse la câștigarea cursei, țin trena unui alt jucător, în…