Florin Tripa: „Guvernarea PNL produce șomeri în masă iar perspectivele sunt sumbre”

tripa florin
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În vreme ce guvernarea Iohannis – Orban bâjbâie și produce doar utopii, în lumea reală se închid ori se reduce drastic activitatea fabricilor, iar angajații rămân pe drumuri. Peste 600.000 de români au rămas în ultimele 3 luni de zile fără loc de muncă, un record negativ demn de cele mai întunecate vremuri ale guvernării Băsescu-Boc, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa. 

„În 7 luni de guvernare PNL  a reușit să spulbere tot ce câștigase România în cei 3 ani de guvernare PSD – când șomajul ajunsese la un minim istoric (3,1%) – și să arunce țara înapoi în timp;  în 2011, când unul dintre cele mai toxice guverne postdecembriste, cabinetul Boc, aducea România la cota de șomaj de 5,2%.

Pe fond nu s-a schimbat mare lucru în abordare, minciunile propagandistice fiind la fel de prezente și astăzi când Iohannis se erijează în mod demagogic în susținător al ” necesității unei abordări pro-active, care să mențină locurile de muncă și să sprijine companiile românești”.

Doar că PNL procedează exact invers, provocând închiderea a numeroase fabrici, distrugând industria HORECA, cu perspectiva dramatică a creșterii și mai accentuate a numărului șomerilor. Zilnic, crește povara cheltuielilor sociale și se reduc veniturile statului deja puternic afectate de măsurile aberante și hoțiile guvernării Orban. Perspectivele sunt sumbre, în condițiile în care PNL a copiat din programul economic propus de PSD fără a înțelege însă esența acestuia și cum se corelează componentele sale.”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa, guvernarea pnl, politica arad
Distribuie:
Articolul anterior
Cionca: „Ultimul pacient bolnav de COVID-19 internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost ieri testat negativ”
Articolul următor
Finul lui Bîlcea, Teodor Petroman Pătrăuță, îl înlocuiește pe Petru Haș în funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie