Florin Tripa : Legea prevenţiei, una dintre cele mai necesare şi aşteptate legi de către mediul de afaceri

tripa
Distribuie:

 

Deputatul PSD Florin Tripa consideră că este vital ca Legea prevenţiei în mediul de afaceri să intre în vigoare cât mai curand posibil, de preferinţă în primul trimestru al acestui an.Acest act normativ presupune ca, înainte de a se lua o masură punitivă impotriva unei firme, va trebui aplicată o masură de prevenţie.

„După cum remarca şi Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Jianu, componenta de prevenţie trebuie să prevaleze în ceea ce înseamnă mediul de afaceri şi atunci se impune introducerea unei măsuri de prevenţie înainte de a adopta o măsură punitiva. Adică, să îi dai un timp la dispozitie întreprinzătorului din mediul privat să se conformeze şi nu să acţionezi mai întâi pe linie coercitivă.Este exact ceea ce nu a înţeles Guvernul Tehnocrat, care în ciuda culorii declarat de dreapta a impus constant măsuri defavorabile mediului de afaceri. Din păcate, în prezent şi în ceea ce priveşte vizibilitatea publică mai puţin de jumătate din întreprinderile mici şi mijlocii din România (42%) au o pagină de Internet.

Programul de Guvernare al PSD pune mare accent pe protejarea capitalului autohton iar în acest sens este extrem de important ca IMM-urile româneşti să beneficieze de o finanţare adecvată, eliminându-se astfel dezechilibrul care există la ora actuală între finanţarea companiilor mari şi IMM-uri. Pe de altă parte, un ajutor de stat orientat focusat va conduce la creșterea numărului locurilor de muncă nou create, a încasărilor la bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale, precum și la majorarea volumului de investiții străine în România și a celui de investiții în cadrul regiunilor defavorizate”, declară deputatul PSD Florin Tripa

Biroul de presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: afaceri, deputat PSD florin tripa, Florin Tripa, legea preventiei, legi
Distribuie:
Articolul anterior
Barbarie pe fondul de vânătoare al AJVPS de la Târnova! Braconierii sunt tocmai paznicul și șeful de grupă [FOTO]
Articolul următor
Pentru un decret de amnistie și grațiere bine structurat și fundamentat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie