Formațiunea politică AUR a depus listele de candidați la alegerile parlamentare din decembrie

aur
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

AUR, noua forță care intră în Parlament

 

O nouă forță se pregătește pentru accederea în Parlament, iar obiectivul acesteia este să facă dreptate pentru România. Profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, activistul pentru apărarea drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș, Dan Tanasă, naistul Nicolae Voiculeț, dar și inventatori, istorici, teologi, cadre universitare, antreprenori, generali ai Armatei Române candidează pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie.

În județul Arad au fost depuse liste formate preponderent din tineri. În acest județ, la Senat, lista este deschisă de Flaviu-Călin Lădașiu-Ciolacu, cercetător științific, care după ce a emigrat în Australia, unde a obținut titlul de doctor în chimie și unde a câștigat o vastă experiență în plan științific și politic, a revenit în România pentru a pune în practică toate cunoștințele dobândite peste hotare. Pe prima poziție pentru Camera Deputaților se află drd. Vasile Nagy, inginer economist, fost șef de secție și ulterior manager al unei fabrici renumite din Timișoara, iar în prezent responsabil de departamentul tehnic și investiții într-o companie cu îndelungată istorie din Arad.

Susținere activă în campania AUR pentru parlamentare și-a anunțat și actorul și fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu. „Nu candidez, pentru că aş vrea să mă ocup de subiecte şi nu de funcţii. Pentru mine, cele mai importante sunt subiectele. (…) Eu am 70 de ani şi de aceea nu candidez, dar la 70 de ani, daţi-mi voie să încerc măcar să predau ştafeta altora şi stau lângă ei şi garantez pentru ei că vor fi serioşi”, a declarat acesta miercuri.

Deși este partid extraparlamentar, AUR are liste complete de candidați la funcțiile de deputați și senatori în toate județele țării și pentru circumscripția Diaspora.

La nivel național, listele sunt deschise de cei doi copreședinți ai partidului, unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.

 

Categorie: Politice
Etichete: alegeri parlamentare 2020, aur, Claudiu Târziu, Flaviu-Călin Lădașiu-Ciolacu, George Simion, Vasile Nagy
Distribuie:
Articolul anterior
[ALERTĂ EXTREMĂ] Aradul a depășit bariera de TREI INFECTAȚI cu COVID la MIA DE LOCUITORI!
Articolul următor
Unul dintre puținele lucruri la care suntem peste Oradea: Academia UTA – victorioasă în meciurile cu LPS Bihorul

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…