Fostul fundaș al Barcelonei, Dani Alves, a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol

dani alves
Distribuie:

Un tribunal spaniol l-a condamnat joi, 22 februarie 2024, pe Dani Alves, la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare, găsindu-l vinovat de viol. Decizia șocantă a venit joi dimineață după ce fotbalistul brazilian a petrecut peste 365 de zile în detenție temporară.


Detaliile verdictului lui Dani Alves și sentința, conform TheSportsGrail.com

Potrivit rapoartelor oficiale, instanța a impus și pedepse suplimentare în afară de acuzarea lui Alves ca vinovat de viol. Pe lângă ispășirea pedepsei de 4 ani și jumătate de închisoare, Alves va trebui și să despăgubească victima cu o plată masivă de 163.000 de dolari (150.000 de euro). Mai mult, instanța a emis un ordin de restricție de nouă ani și jumătate împotriva lui Alves și i-a interzis să intre în orice contact cu victima chiar și după eliberarea sa. În plus, Alves va trebui în continuare să execute o perioadă de încercare de cinci ani, chiar și după încheierea pedepsei cu închisoarea.

Probabil că va ieși din închisoare la sfârșitul anului 2028, având în vedere condamnarea de 4 ani și jumătate.


Potrivit rapoartelor oficiale, presupusul incident a avut loc la primele ore ale zilei de 31 decembrie 2022,

în secțiunea VIP a clubului de noapte Sutton din Barcelona, ​​unde Dani Alves participa la o petrecere de noapte. În ciuda tuturor probelor depuse împotriva lui, fotbalistul și-a pretins nevinovăția și a declarat că victima a consimțit acțiunile sale. Alves și-a schimbat chiar declarația de cel puțin patru ori pe parcursul procesului. În cele din urmă, instanța a concluzionat că victima nu a consimțit la actul sexual și a rămas cu acuzațiile etichetate împotriva lui Alves.


Biografia lui Dani Alves

Daniel Alves da Silva este un fost fotbalist profesionist, renumit din timpul petrecut cu clubul spaniol Barcelona. În timpul carierei sale de jucător, a jucat mai ales ca fundaș drept. De fapt, a fost considerat unul dintre cei mai mari fundași laterali din toate timpurile. Interesant este că Alves este cel mai decorat jucător din istoria fotbalului profesionist, cu 43 de titluri de seniori. Actualele acuzații de viol și verdictul împotriva lui Dani Alves vor păta cu siguranță imaginea și numele lui din lumea fotbalului mondial.

Daniel Alves da Silva, născut în 6 mai 1983,  la Juazeiro în Brazilia, cunoscut și ca Dani Alves, este un fotbalist brazilian, care  a jucat pentru echipa mexicană UNAM Pumas și pentru echipa națională a Braziliei.

A mai jucat șase ani la FC Sevilla, unde a câștigat de două ori Cupa UEFA și o dată Cupa Regelui. Mai apoi a fost transferat de Barcelona pentru 29 milioane €, plus add-on-uri de 6 milioane €, devenind cel mai scump fundaș dreapta din istorie.Sursa: TheSportsGrail.com


 

Categorie: Externe
Etichete: agresiune sexuală, condamnare, Dani Alves, fotbalist, viol
Distribuie:
Articolul anterior
O s-avem polițiști ca-n filme. Se va încheia un parteneriat între Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi Academia FBI de la Quantico
Articolul următor
Lansarea site-ului TITULARIZARE 2024 / Ministerul Educației publică lista posturilor disponibile pe județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie