Fostul ministru de interne, Traian Igaș – căutat de foștii „colegi” la Taverna Pecicană

taverna igas
Distribuie:

 

După ce și-n presa centrală a fost reactivat un subiect vechi cu privire la legăturile de afaceri și relațiile apropiate dintre fostul ministru de interne, Traian Igaș, cu cel puțin doi dintre cei propuși astăzi pentru arestare preventivă (Găvruță Dorel Crăciun și Costea Gheorghe Marius zis Mambo) în dosarul contrabandei cu țigări de la Arad și cu Dani Copil care este căutat de autorități, acesta fugind înainte de descinderi, se pare că n-au mai avut de ales cei care derulează ancheta și s-au deplasat la Pecica și la locația deținută de fostul ministru.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 16.30, mai multe mașini de poliție au fost văzute în parcarea restaurantului.

taverna igas

Terasa era fără clienți și era o liniște suspectă. Mai mult, Pecica este împânzită de mașini de filaj. Cu siguranță, Traian Igaș trebuia întrebat măcar „colegial” despre această situație, chiar fie și doar prin prisma relației de prietenie cu cei mai importanți trei oameni din această schemă infracțională de pe „nodul de rețea” din apropierea graniței de Vest.

Dacă Traian Igaș are vreo legătură cu această speță se poate doar specula în acest moment, la fel cum se poate doar specula că acesta va furniza informații utile anchetei DIICOT.

Trebuie menționat pentru naivi și faptul că această mega-operațiune nu este chiar așa „inopinată” cum pare dar este într-adevăr surprinzător momentul ales pentru punerea ei în operă. Toată schema infracțională, mai ales cu privire la ruta România- Anglia, cu încărcare de marfă în Ungaria și cu rolul lui Mambo și Copil în contrabandă, cu referire și la alte personaje care apar astăzi pe lista celor reținuți și arestați preventiv, a fost descrisă încă din 2019, cu referire la un dosar de contrabandă deschis în 2018, si pe scurt sintetizată în articolul  [1] Traficul de ȚIGĂRI de CONTRABANDĂ: TOATĂ REȚEAUA începând de la CAPI… dată în vileag de MEMBRII SĂI DE BAZĂ sub formă de „Proces verbal redare înregistrare audio”, articol în care sunt inserate numai câteva file din document, celelalte fiind mult mai explicite.

Conform oricărei surse din mediul polițienesc din Arad, se încearcă din răsputeri a se crea o legătură între contrabandiști și cazul Crișan, un caz în care nu există nicio pistă concretă dar care trebuie închis cumva. Încă din prima zi după explozie s-a încercat să se facă legătura între tirul de țigări abandonat la Sâmbăteni, Cosmin Mladin și cazul Crișan.

 

Articole asociate:

https://criticarad.ro/actualizare-3-cine-sunt-invinuitii-in-mega-dosarul-traficului-de-tigari-de-contrabanda-pentru-care-procurorii-diicot-cer-arestarea-astazi-la-tribunalul-bucuresti-nu-toti/

 

[1] Traficul de ȚIGĂRI de CONTRABANDĂ: TOATĂ REȚEAUA începând de la CAPI… dată în vileag de MEMBRII SĂI DE BAZĂ sub formă de „Proces verbal redare înregistrare audio”

Categorie: Știri
Etichete: contrabanda cu tigari, cosmin mladin, Crisan Ioan, Pecica, traian igas
Distribuie:
Articolul anterior
[BREAKING NEWS] Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat
Articolul următor
Muzeograf Laura Moț: „Vizitele turiștilor de toate vârstele mi-au lipsit” [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie