Fostul președinte al Tribunalului Arad, Sandor Ottó Szép – secretar de Stat în Ministerul Justiției din partea PSD

otto szep
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PSD Arad vine cu un profesionist veritabil la Ministerul Justiției

Aradul are de ieri un nou secretar de Stat în Ministerul Justiției, în persoana fostului președinte al Tribunalului Arad Sandor Ottó Szép. Conform promisiunilor, PSD Arad se întărește cu oameni cu adevărat reprezentativi pentru comunitate, după cum declara președintele PSD Arad, Mihai Fifor, cel care l-a propus pentru a reprezenta organizația și Aradul în Gurvernul României. Sandor Ottó Szép s-a alăturat de curând echipei PSD Arad, principalul criteriu care a stat la baza nominalizării fiind cota sa înaltă de profesionalism.

Sandor Ottó Szép şi-a început cariera de judecător în luna decembrie 1996, la Judecătoria Arad, fiind judecător la Judecătoria Arad până în anul 2004, iar începând cu anul 2004, până în decembrie 2021, judecător la Tribunalul Arad. A ocupat funcţia de preşedinte al Secţiei Civile din cadrul Tribunalului Arad, în perioada 18.02.2010 – 31.12.2012, iar în perioada 01.01.2013 – 30.06.2018 a ocupat funcţia de vicepreședinte al Tribunalului Arad. Începând cu data de 01.07.2018, până în 23 decembrie 2021, Otto Szep a ocupat funcţia de președinte al Tribunalului Arad.

A fost indiscutabil unul dintre cei mai vizibili conducători al instanței arădene, în perioada cât s-a aflat la conducerea ei a reușit să propună și să deruleze investitii  care au modernizat esențial structura interioară a clădirii și a girat implementarea la nivel local mai întâi, apoi la nivel național, aplicații IT esențiale pentru modernizarea instanțelor din România.

Biroul de Presă al PSD Arad

Fostul președinte al Tribunalului Arad a lăsat pe noua sa pagină de facebook un mesaj explicativ față de gestul său (curajos și pragmatic totodată) de a intra în Politică direct după ce a ieșit de pe poarta Justiției:

„Mi-am dedicat întreaga carieră slujirii actului de justiție și am făcut-o ca profesionist, acesta fiind și motivul pentru care am decis să îmi pun acum în practică întreaga experiență, de pe poziția de secretar de Stat în Ministerul Justiției.
Am dat curs, cu deschidere, invitației președintelui PSD Arad, deputatul Mihai Fifor, de a mă alătura echipei minunate de la Arad, în aceeași măsură în care am acceptat nominalizarea domnului Fifor de a reprezenta Aradul în echipa guvernamentală.
Din ambele perspective a fost o întâlnire fericită și cu mândrie privesc în urmă la o serie de realizări, care au adus Tribunalul Arad 6 ani consecutiv pe locul întâi în țară în ierarhia națională.
Sunt mândru că instituția a fost complet renovată în mandatul meu de președinte, în aceeași măsură în care privesc cu optimism faptul că programul pilot de digitalizare a instanțelor de la Arad, pe care l-am implementat în premieră, este acum în curs de introducere în toată țara ca model de lucru.
E o onoare și o obligație morală și mulțumesc echipei PSD Arad și președintelui ei pentru încrederea acordată. Sunt parte a acestei echipe și sper că vom putea împreună să schimbăm lucrurile în mod pozitiv pentru țară și arădeni.”

…………………………………………………

Articol asociat

Președintele Tribunalului Arad, Otto Șandor Szep, s-a pensionat la cerere

Categorie: Politice
Etichete: otto szepp, politica arad, secretar de stat ministerul justitiei, Tribunalul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Noi RESTRICȚII începând de la… prima hotărâre pe 2022 a CNSU. MASCA OMOLOGATĂ de Guvern devine OBLIGATORIE pe STRADĂ [VEZI TOT DOCUMENTUL]
Articolul următor
Asociația ARADUL FERICIT invită arădenii la târgul caritabil „O saltea la Adăpost” pentru persoanele găzduite la Adăpostul de Noapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…