Graiul strămoșesc, portul popular și obiceiurile seculare moștenite sunt cinstite și sărbătorite dumincă, la REVETIȘ

revetis festival
Distribuie:

 

Graiul strămoșesc, portul popular și obiceiurile seculare moștenite din tată-n fiu – nepot – strănepot etc. sunt cinstite și duse la rang de sărbătoare colectivă cu prilejul celei de-a doua ediții ale „Festivalului Graiului, Portului, Obiceiurilor și Cântecului popular” care se va derula duminică, în satul Revetiș, în jurul Căminului cultural, începând cu ora 15:00.

„Duminică, 22 August, începând cu ora 15, ne dăm întâlnire la Festivalul Graiului, Portului, Obiceiurilor și Cântecului popular care va avea loc în satul Revetiș (Dieci – Arad).
Felicitări, Asociația „Străjerii Cociubei” și tuturor celor implicați în organizarea acestui minunat eveniment!” – este mesajul organizatorilor, între care-i amintim pe Pavel Cristea și Marius Brasai (pe ale căror conturi de fecebook, dacă le veți accesa, veți înțelege ce înseamnă RESPECTUL FAȚĂ DE GRAI) – iar acesta este afișul oficial:

 

237218498 3113674988861718 2719650073376612332 n

Categorie: Știri
Etichete: comuna dieci, Festivalul Graiului, marius brasai, Obiceiurilor și Cântecului popular, pavel cristea, Portului, sat Revetiș, Străjerii Cociubei”
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Vă puteți spânzura liniștiți pe 6 Vânători. Cablurile sunt de fibră optică și CATV, iar Enel se simte ofensat de „tonul defăimător al articolului”
Articolul următor
Fuziunea liceelor „Aurel Vlaicu”, „Henri Coandă” și cel de „Construcții și Protecția Mediului” a fost anulată în CLM. Primarul Călin Bibarț a mai primit un flit de la consilierii USR PLUS care s-au aliat cu opoziția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie