Iarina Lizica MIUȚA – beneficiară a Proiectului „Deutschland +” pentru elevii supradotați

iarina lizica miuta
Distribuie:

Și în acest an, IARINA LIZICA MIUȚA, elevă la LICEUL TEORETIC „ADAM MULLER GUTTENBRUNN”, secția Limba germană – matern, a terminat clasa a XI-a cu MEDIA GENERALĂ 10 (zece), iar în perioada 15 iunie – 4 iulie a.c. se va afla în Germania.

Iarina este unica elevă din partea de Vest a României, invitată în cadrul unui important proiect – de fapt o BURSĂ, despre care prof. SZELNER MICHAEL, președintele FORUMULUI GERMANILOR DIN JUDEȚUL ARAD face următoarele precizări.

„Bursa din programul „Deutschland +” oferită de PAD (Serviciul schimb partenerial german) este pentru elevi supradotați, cu performanțe școlare și culturale deosebite, interesați de cultura germană.

Selecția a fost făcută cu aportul consilierului- inspector al cadrelor didactice detașate din Germania pe zona de Vest a României, Annette Richter-Judt, cât și a DAAD (Serviciul de schimb academic german).

Profesorul detașat Martin Schwägerl și cadrele de specialitate cu predare în limba germană la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” merită felicitări și, desigur, Iarina.“

 

Categorie: Știri
Etichete: IARINA LIZICA MIUȚA, Martin Schwägerl, Proiectul "Deutschland +", SZELNER MICHAE
Distribuie:
Articolul anterior
Bibi a primit 2.400.000 lei ca să caseze 1.000 de RABLE
Articolul următor
Dorian Curcanu: „Prima victorie pentru salariile sportivilor de performanță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…