[ACTUALIZARE] Ieri se iubeau – azi de bat! ISTERIE POLITICĂ la Sântana, după ce un consilier local PNL a agresat-o pe colega sa de la USR…

santana consiliul local
Distribuie:

„Tămbălăul de la Sântana” a generat o conferință de presă cu prezența liderilor la nivel național și european Dan Barna și Vlad Botoș, alături de colega lor Oana Toma și de președintele USR Arad Răzvan Anghel:

……………………………………………………

[COMUNICAT DE PRESĂ] (3 SEPTEMBRIE, 2022)

USR Arad solicită retragerea sprijinului politic pentru consilierul PNL care a agresat-o pe Oana Toma în ședința Consiliului local Sântana.

Ședințele de consiliu local Sântana sunt transmise în direct pe internet. Acest demers menit să asigure transparență a scos la iveală, în ședința din 30 august, comportamentul violent al consilierului PNL Puia Silviu Cătălin vis à vis de colega noastră, consiliera Oana Toma.

Imaginile și sunetul vorbesc de la sine:

Răzvan Anghel, președinte USR Arad:

„Este foarte îngrijorător să avem asemenea oameni în demnități publice. Politica se face demn, în slujba cetățeanului. Nu este firesc ca cineva să fie supus amenințărilor sau violenței fizice doar pentru că susține un alt punct de vedere.

Înțeleg că domnul în cauză este profesor, ceea ce face și mai gravă ieșirea violentă din acea ședință. Suntem în fața unei crize majore de încredere a populației în clasa politică și în tot ceea ce ține de autoritatea statului. De aceea îi solicit de urgență lui Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, să retragă sprijinul politic consilierului Puia.

O asigurăm pe colega noastră, Oana Toma, că munca pe care o depune la Sântana este apreciată și va avea toată susținerea noastră pentru ca pe viitor să nu mai fie expusă acestui tip de situații.”

Categorie: Politice
Etichete: consilier PNL, Consiliului local Sântana, Dan Barna, preşedinte USR Arad, Puia Silviu Cătălin, Răzvan Anghel, Vlad Botos
Distribuie:
Articolul anterior
UTA – Chindia: un egal cât o dezamăgire…
Articolul următor
Oare de ce-i așa de morocănos Florin Mariș când îl pune partidul să ne anunțe că se bagă încă 618 milioane de lei în CET?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…