Oare de ce-i așa de morocănos Florin Mariș când îl pune partidul să ne anunțe că se bagă încă 618 milioane de lei în CET?!

Florin Mariș
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Proiect în valoare de peste 618 milioane de lei pentru producerea de energie termică şi electrică prin cogenerare de înaltă eficienţă

Aradul se pregăteşte pentru o investiţie care va schimba radical sistemul de producere a curentului, căldurii şi apei calde.
În şedinţa CLM de luni (5 septembrie – n.red.) administraţia locală propune proiectul „Sursă de producere energie termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență la CET Hidrocarburi SA” şi de punerea unei cereri de finanţare prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Pilonul I. Tranziția verde – Componenta 6. Energie, Măsura de investiții 3 – Dezvoltarea de capacități de producție pe gaz, flexibile și de înaltă eficiență, pentru cogenerarea de energie electrică și termică (CHP) în sectorul încălzirii centralizate, în vederea atingerii unei decarbonizări profunde.

„Investiţia în valoare de peste 618 milioane de lei vizează modernizarea sistemului de producere a curentului şi energiei termice, prin tehnologie mai puţin poluantă şi de mare eficienţă. În condiţiile crizei energetice mondiale, proiectul este de mare importanţă. Se urmăreşte construirea unei surse noi de producere a energiei termice în cogenerare de înaltă eficiență, prin care creşte eficiența energetică, prin utilizarea gazului, a biomasei şi pregătirea utilizării hidrogenului verde”, a spus consilierul local PNL Florin Mariş.

4.09.2022

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Politice
Etichete: CET Hidrocarburi SA, consilierul local PNL Florin Mariş, Florin Maris, PNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Ieri se iubeau – azi de bat! ISTERIE POLITICĂ la Sântana, după ce un consilier local PNL a agresat-o pe colega sa de la USR…
Articolul următor
Alt eveniment care aduce pompierii la Atrium Mall: un tavan s-a aprins în această dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe