Ilie CHEȘA a fost ales în funcția de PREȘEDINTE al organizației MUNICIPALE a PSD Arad, la prima ședință a Biroului Permanent Județean din „era post-Căprar”

ilie chesa
Distribuie:

 

Biroul Permanent Județean al PSD s-a întrunit joi, 27 februarie, pentru prima dată după conferința județeană extraordinară care a desemnat noua conducere a partidului în județul Arad. Printre alte probleme discutate – enorm de multe și de grele, în contextul celor întâmplate în ultimele luni -, pragmatic vorbind s-a rezolvat cel puțin una: urmare a demisiei deputatului Adrian Todor, funcția  rămânând vacantă, consilerul Ilie Cheșa a fost ales în unanimitate ca președinte al filialei municipale a PSD Arad.

Mihai Fifor, președintele PSD Arad: „Prima ședință a Biroului Permanent Județean a constituit un bun prilej de analiză internă, o privire obiectivă asupra organizației, în contextul anului electoral 2020. Pe lângă aspectele organizatorice ce țin de buna funcționare și gestiune a PSD Arad, am dezbătut teme referitoare la strategie, cu mențiunea că, după cum am promis, în centrul oricăror proiecte ale organizației se regăsesc arădenii, cu nevoile și aspirațiile lor.

Începem cu drag și motivație lucrul, într-o nouă formulă.”

***

Articole asociate:

 

Deputatul Adrian Todor a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: aleger psd arad, Ilie Chesa, presedinte psd municipiu, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
MĂSURILE SANITARE ȘI SPIRITUALE în timpul EPIDEMIEI anunțate OFICIAL de Biserica Ortodoxă Română
Articolul următor
Campionatul Mondial de TENIS DE MASĂ din Coreea de Sud la care urma să participe și Dana Dodean a fost amânat din cauza CORONAVIRUSULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe