Ilie Cheșa: „Pentru PSD Arad egalitatea de șanse nu este doar un slogan, ci o realitate“

ilie chesa scaled
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Pentru Organizația municipală PSD Arad, egalitatea de șanse nu este doar un slogan, ci o realitate. În urma alegerilor de săptămâna trecută, din noul Birou municipal al PSD Arad fac parte 13 femei și 12 bărbați, ceea ce demonstrează încă o dată dorința noii conduceri de a apăra egalitatea de șanse și de a promova membrii doar pe criterii de competență.

„Egalitatea de șanse reprezintă o valoare fundamentală pentru stânga modernă, iar noi, cei din organizația municipală, cred că suntem un exemplu pentru alte organizații din țară, având în acest moment un număr aproape egal de femei și bărbați în Biroul municipal PSD Arad. A fost și o dorință a mea de a da mai multe șanse femeilor social-democrate, dar și tinerilor, dovadă că și noua generație de stânga se regăsește în număr mare în conducerea Organizației municipale PSD Arad.

De altfel, egalitatea de șanse și promovarea femeilor în cadrul structurilor de conducere ale partidului, dar și pe listele pentru alegerile de anul viitor este unul dintre obiectivele PSD anunțate de președintele Marcel Ciolacu. Un obiectiv pe care ni l-am propus și noi, la nivel de municipiu, iar pentru alegerile locale vom avea pe listă cel puțin 30 la sută femei, dar eu cred că vom depăși această limită și vom merge spre procentul pe care îl avem în biroul municipal“, declară viceprimarul Ilie Cheșa, președintele Organizației municipale PSD Arad.


ilie chesa1 scaled


 

 

Categorie: Politice
Etichete: egalitatea de șanse, Organizația municipală PSD Arad, președintele organizației municipale PSD Arad, viceprimarul Ilie Cheșa
Distribuie:
Articolul anterior
Drumul de la statuie la demisie e foarte scurt
Articolul următor
Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ – portretul unui propagandist viclean care ascunde în spatele narativei de autovictimizare a „Mișcării LGBTQIA+” intențiile murdare ale acestei lupte pentru „Libertate și Egalitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie