Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ – portretul unui propagandist viclean care ascunde în spatele narativei de autovictimizare a „Mișcării LGBTQIA+” intențiile murdare ale acestei lupte pentru „Libertate și Egalitate”

Nicolae Ștefănuță
Distribuie:

Deși unii speram să fim scutiți de obscenitățile promovate de comunitatea veșnic auto-victimizată LGBTQIA+ iată că în ultimele zile aceste marșuri au luat amploare și la noi. Se pare că lumea încă nu a luat destulă atitudine, pentru ca să punem corect în practică deviza Stop making stupid people famous”, iar din cenușa nepăsării, se ridică tot felul de indivizi dubioși, precum acest Nicolae Ștefănuță, care până recent era un mare nimeni.

Dar haideți să vedem din ce zonă a fost vomitat acest individ și cum a ajuns să primească atâta putere, ba chiar să ne reprezinte în Parlamentul European.

Dacă dăm un ochi scurt pe pagina sumară de Wikipedia a acestui „Freedom Fighter” înaripat cu aripioare curcubelizate, ne dăm seama că mare lucru nu a făcut, dar un lucru care ne atrage atenția este că deține un master în managementul politicilor publice, dobândit în circumstanțe cel puțin dubioase la Universitatea Georgetown din Washington – SUA.

Ni se conturează un portret de marionetă propagandistă, având în vedere că, în Statele Unite, narativa pe care MEP-ul o promovează a ajuns la un nivel extrem de deranjant, iar pînă la finalul acestui articol, vă vom exemplifica, prin intermediul unor clipuri accesibile tuturor, nivelul obscen la care s-a ajuns.

Ce găsim cu o simplă căutare pe google? Se pare că un articol din 2019, îl descrie în modul următor pe acest individ:

Nicolae Ștefănuță USR–PLUS – Aghiotantul Monicăi Ridzi de la PDL cu un tată traseist cercetat penal pentru corupție

fanuta za bullshitterNici nu a ieșit bine din fașă și, cu un muc uscat încă atârnându-i de năsucu ăla de vrăjitor tupeist, dragul de el are deja legătură, ba mai mult rădăcini asociate cu acest cuvânt veșnic repetat în capul românilor, că parcă nu mai scăpăm de blestemul acesta, și mai exact: CORUPȚIE.

Un alt cuvânt, cumva eclipsat de primul, dar la fel de important de reținut, și anume AGHIOTANT, ne descrie perfect serviabilitatea acestui domn distins, și ne indică cât este de pregătit să urmeze orice ordine, ba mai mult ne arată open mind-ul lui la ideea de a avea stăpâni – acest aspect, merită cel puțin o parte importantă din atenția noastră.

Mini-politrucul Fănuță, până recent, mai exact Februarie 2023, a fost un component de vază al lotului național de propagat BULLSHIT – mai exact USR, care mai nou folosește rateurile celorlalte partide în scopul de a câștiga teren pentru alegerile de anul viitor.

Acest partid infect este, a fost și va fi (alături de celelalte, desigur)  metastaza centrală a poporului român.

De ce monsieur Fănuță nu mai face parte din acest special olympics dream team?

Aici putem specula, și instinctual putem spune că motivul este tot același. Dânsul a fost selectat probabil datorită caracterului îndoielnic pe care îl deține, să fie un perfect roboțel promovator al acestei mișcări obscene, iar fiind într-o țară unde ca norocul, mai există minte cât de cât și oameni cu tradiții familiale sănătoase, și probabil după analizele care mai mult ca sigur au fost făcute în cel mai competent mod de către stăpânii acestui individ și implicit al partidului din care „făcea parte”, și-au dat seama instant că au nevoie ca partidul să nu piardă din terenul campanic, care ar fi devenit și mai șubred, în urma acestui test și au decis că este mai bine să îl sacrifice pe cobai.

Ce mai exact vrea „Captain Rainbow” să realizeze?

IMG 3247În primul rând nu putem omite faptul că provine din fantasticul orășel care ne-a pricopsit cu un traficant de copii… ăăă, ioi, vai… scuze, am vrut să zic Președinte… care anyhow, dacă tragem linie (și nu de aia, ce e la modă pe la Casa Albă), ajungem la conluzia că ne-a vândut demult și trist e că nici măcar nu știm cine e cumpărătorul, dar asta este altă poveste (la care vom ajunge imediat).

Dacă dăm un scurt ochi pe contul de facebook al lui Nicolae Ștefănuță,

vom observa cu ochiul liber, cum că este un aprig promovator al tuturor narativelor impuse de stăpânii lui, globaliștii, ba mai mult observăm că acest nimen’ drum, chiar își permite să atace direct un om cât se poate de decent, și anume pe domnul Cristian Terheș, care indiferent că unora le place sau nu, este un patriot, are valori tradiționale, respectă familia, își riscă chiar și viața (ceea ce nu pare atât de ireal la câți dispar și sunt sinuciși în ultima vreme pe motiv că nu susțin mizeriile elitiștilor) și luptă pentru drepturile noastre… chiar și ale voastre, ale celor care vor citi acest articol cu spume la gură și cu sfincterul tremurând… la cât de devastată vă e mintea de războiul dintre normalitatea arhetipalp și spălălarea pe creier pe care ați acceptat-o de bună voie (anyhow: nici în cur nu ne doare!).

Dacă facem o comparație la susținători, nu cred că este același lucru 66,000 de urmăritori ai lui Nicolae Ștefănuță cu 399,000 de urmăritori ai lui Cristian Terheș, de exemplu, 

dar problema nu este asta, ci faptul că dacă vom accepta prin nepăsare acest trend mizer de obscen promovat de o marionetă precum dude ăsta, trend care nu mai este susținut nici măcar de oamenii raționali din comunitatea gay, ba chiar și nici de persoane raționale din comunitatea trans sau drag queen, vom ajunge în situația unde părinții normali la cap, pe lângă grijile și greutățile cu care se confruntă zi de zi, (pentru că au avut grijă guvernanții să îi țină ocupați), vor avea o bătaie de cap și mai nasoală, și aceea de a nu mai avea nici acel minim de încredere care îl mai au în sistemul de învățământ, deja aproape complet violat și eradicat, ba mai mult, precum părinții din unele clipuri de mai jos, să fie non-stop în mare defensivă și inspecție pe la școli sau inspectorate școlare, ca să se asigure că educația copiilor lor, va decurge cel puțin în limitele decenței și nu va fi schimbată cu un training de pupt sula care i-ar face să roșească chiar și pe cei de la Naughty America.

Probabil că unii părinți, citind aceste rânduri, se vor gândi că nu este o problemă, și „ce naiba!, dacă se întâmplă acest lucru, își vor retrage copii din școli”, dar mai gândiți-vă odată, și vă îndemnâm să citiți cu mare atenție Legea PL-x nr. 145/2023 care a fost votată recent (în spatele ușilor închise evident, și cu zâmbetul pe buze) de către alte metastaze autohtone – mai exact PNL, PSD și nu în ultimul rând, USR.

Cel mai important de reținut și de băgat la cap este că această propunere de lege dă autorităților dreptul de a lua copiii din familie și de a-i plasa într-un centru de zi după bunul plac în cazul în care de exemplu:
  1. Părintele susținător este în șomaj;
  2. Părintele unic susținător este plecat în străinătate;
  3. Familia are membri adulți cu dizabilități;
  4. Are cel puțin un membru al familiei care nu e înscris la medicul de familie;
  5. Are cel puțin un copil cu perforanțe slabe la școală;
  6. Are cel puțin un copil nevaccinat cu schema din Programul Național de Imu­nizări.

După cum puteți observa, terenul este pregătit, cu pași mici, dar siguri. Orice contradicție care vine din partea guvernanților, ascunsă în spatele unor cuvinte și formulări pe care abia 20% din populație o vor înțelege, referitoare la acești pași și la ce se pregătește în culise, o putem interpreta liniștiți ca o insultă la inteligența  umană, iar restul celor care au fost spălați pe creier cu mare succes o vor înghiți și o vor aproba la unison în mod vocal printr-un puternic BEHEHEHEEHE!


Vă lăsăm să vă convingeți singuri, prin vizualizarea clipurilor de mai jos, ce „LIBERTATE” și „EGALITATE” dorește acest Nicolae Ștefănuță să ne îndese pe gât, ascuns sub o narativă de auto-victimzare, și o strategie vicleană de „vai, săracii de noi, ce marginalizați suntem!”

Părerile unor persoane raționale și respectabile din comunitatea gay precum și disperarea părinților care se confruntă cu o realitate bizară care a prins contur datorită nepăsării, le puteți urmări tot în clipurile de mai jos, și vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți singuri concluziile, dacă chiar doriți cu adevărat ca acești indivizi vicleni, să aibe influență și putere de decizie în educația copiilor voștri.

Iată niște exemple de marșuri „inofensive” ale acestor „victime” ale răutăților noastre, care ne cataloghează prin termeni precum homofobi sau alte apelative, dacă nu le facem pe plac.

O profesoară, pe gustul domnului Ștefănuță, care probabil, după IQ-ul dânsului este tot victimă… poor thing  :(((
Victimele răutăților noastre scandează cu mare bucurie:  „Suntem aici, suntem queer, și venim să vă luăm copiii”
Pride Toronto, expoziție de genitale în fața copiilor
Din păcate nu înțelegem limba vorbită, posibil să fie din viitorul pe care îl dorește domnul Ștefănuță, considerându-se cu mult mai avansat decât noi ăștia proști

Mai departe avem persoane respectabile din comunitatea gay, care își spun părerea despre Pride și mișcarea LGBTQ.

Un aspect extrem de important în această comparație, este faptul că spre deosebire de cei din clipurile de mai sus, persoanele din următoarele clipuri, dau dovadă de rațiune, un factor foarte vital în evoluția și dezvoltarea speciei noastre. Mai mult, unele dintre aceste persoane au recurs la înființarea unei asociații numite „Gays against Groomers”, pentru a combate acest trend obscen.

Una dintre persoanele de mai jos este chiar Transgender, și dovedește că respectul nu ține de aspect, ci de comportamentul rațional al unei persoane, iar orice tentativă de a induce cu forța o astfel de ideologie obscenă, este cel puțin caz de psihiatrie.

  Persoane gay din cadrul asociațieiGays against Groomers”
Frank Rodriguez – Director of Operations (Gays Against Groomers)
Un Travestit (Drag Queen) își exprimă indignarea față de această mișcare

Și nu în ultimul rând, după cum am promis, câțiva părinți care au ajuns la disperare din cauza materialelor cu care sunt îndoctrinați copiii lor și la ce sunt supuși aceștia fără a avea consimțământul părinților. Acest rezultat este îndatorat în totalitate nepăsării, deoarece și acești părinți, au prins această mișcare într-o fază incipientă, precum este momentan în România.

O mamă prezintă pasaje din cărțile regăsite pe rafturile școlii unde învață copilul ei
Un pastor le citește comisiei școlii, pasaje din cărțile regăsite în clasele copiilor

Din păcate, lucrurile sunt mult mai grave decât sumarizează acest articol, dar vă invităm să vă răpiți din timp, și să citiți un raport reprodus și tradus din surse oficiale de către colegii noștri de la mândri.ro.
Vă avertizăm că acest raport, este cât se poate de real și prezintă o agendă dezgustătoare care, după cum ați observat și în clipurile de mai sus, este în plină desfășurare la nivel mondial, iar la noi începe să prindă contur:

Conluzie, speranță și o listă cu mizerii

În speranța că ați văzut destul din „LIBERTATEA” promovată de MEP-ul nostru, Nicolae Ștefănuță, și nădăjuduind că informațiile au ajuns mai ales la părinții, bunicii, frații și surorile care realizează gravitatea lucrurilor ce se desfășoară chiar sub nasul nostru, mascată sub tot felul de narative „cu intenții bune” (dar care nu au altă menire decât să ne facă să trecem cu vederea acești pași, care într-un final, ne vor duce în situația Statelor Unite, unde în momentul de față domnește perversitatea și haosul – vom reveni cu un articol „conspiraționist” pe aceast subiect).

Dar ca să nu credeți cumva că Făniță e singur capul răutăților, înainte să încheiem, vă lăsăm mai jos lista parlamentarilor Europeni care au votat pro pentru aceste mizerii, cu linkuri care trimit spre paginile lor de pe site-ul Parlamentului European:

1. Dan – Ştefan MOTREANU – PNL
2. Siegfried MUREŞAN – PNL
3. Gheorghe-Vlad NISTOR – PNL
4. Dragoş PÎSLARU – PLUS
5. Nicolae ŞTEFĂNUŢĂ – USR
6. Ramona STRUGARIU – PLUS
7. Dragoş TUDORACHE – PLUS
8. Dacian CIOLOȘ – PLUS
9. Vlad-Marius BOTOŞ – USRarădean cu care câțiva se mândresc
10. Carmen AVRAM – PSD
11. Maria GRAPINI – PPU
12. Claudiu MANDA – PSD
13. Victor NEGRESCU – PSD
14. Dan NICA – PSD
15. Rovana PLUMB – PSD
16. Adrian – Dragoş BENEA – PSD


 

Categorie: Conspiraționisme, Rubrici
Etichete: globalist, LGBTQIA+, Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ, propagandist, USR
Distribuie:
Articolul anterior
Ilie Cheșa: „Pentru PSD Arad egalitatea de șanse nu este doar un slogan, ci o realitate“
Articolul următor
Săptămâna Mondială a Alimentației la Sân. Beneficiile laptelui matern pentru nou născuți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD