Ilie Cheșa (PSD): „Ultima ispravă a primarului Falcă este blocarea lucrărilor la stadionul UTA, pe care ne promite de mai bine de șase ani că îl va finaliza!”

uta
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ilie Cheșa (PSD): „Falcă și aplaudacii lui au dus incompetența la rang de artă“

Primăria municipiului Arad, condusă de liberalul Gheorghe Falcă, nu reușește, de mai bine de șase ani de zile, să finalizeze noul stadion UTA. În ciuda acestei triste realități, incompetența administrației Falcă este ridicată în slăvi de aplaudacii liberali.

„Nu e zi lăsată de la Dumnezeu, să nu avem parte de „porții“ de incompetență servite de administrația Falcă, cea care de 14 ani de zile chinuie arădenii și își bate joc de acest oraș. Ultima „ispravă“ a primarului Falcă este blocarea lucrărilor la stadionul UTA, pe care ne promite de mai bine de șase ani că îl va finaliza, dar ne dovedește că e incapabil să-și ducă promisiunea până la capăt.

În ciuda faptului că lucrările bat pasul pe loc, că investiția de 2,5 milioane de euro pe care Guvernul României vrea să o realizeze la stadionul UTA este blocată, fiindcă Primăria Arad nu și-a finalizat partea sa din proiect, primarul și aplaudacii săi liberali nu contenesc să-și exprime fericirea pentru modul în care se desfășoară lucrurile.

Fostul utecist de frunte Gheorghe Falcă începe să semene tot mai mult cu Nicolae Ceaușescu în ultimii săi ani de „domnie“, când dictatorul a pierdut contactul cu realitatea, cu ceea ce se întâmpla în jurul său, în principal datorită aplaudacilor care-l asigurau că în țară curge lapte și miere. După 29 de ani de la Revoluție, la Arad avem o copie în miniatură a Epocii de Aur, cu Falcă pe post de Iubit Conducător, cu actorași ca Ionel Bulbuc (uns șef peste sifonăria de bani publici numită Centrul Cultural Județean) pe post de aplaudac, al cărui unic rol e cel de poet de casă al vașnicului Fiu al Orașului. Bulbuc nu contenește să ridice ode prea iubitului Stăpân, despre cât de frumos și talentat e, cum ridică EL, cu sudoarea frunții, stadionul UTA. Nu contează că lucrările bat pasul pe loc, nu contează că au trecut ani de zile de când trebuia finalizată investiția, aplaudacii sunt fericiți că sunt conduși de Gheorghe Falcă, iar restul nici nu mai contează. Iar dacă aplaudacii recită „poezii“ scrise probabil chiar de Marele Poet, nu ne mai mirăm că și Falcă însuși e fericit, e mulțumit că stadionul nu se mai termină.

Primarul Falcă și aplaudacii săi au ridicat incompetența la rang de artă. Atât de mult s-au obișnuit cu eșecurile, cu dezastrul pe care l-au creat în Arad, încât au ajuns să creadă că asta e starea de normalitate. Păcat că din tot acest delir liberal, de suferit au zecile de mii de arădeni care trebuie să plătească, an de an, incompetența unei administrații care se poate lăuda cu falimentarea tuturor societăților din subordine, cu distrugerea stadioanelor din municipiu, cu împrumuturi de zeci de milioane de euro, în urma cărora au rămas lucrări de proastă calitate, dar și rate piperate pe care cetățenii le vor plăti zeci de ani de acum încolo“, declară consilierul municipal PSD Ilie Cheșa.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: aplaudaci, Gheorghe Falca, Ilie Chesa, stadionul UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Am pierdut primul meci din seria celor considerate „mai ușoare”: UTA – Sportul Snagov: 1 – 4 (0 – 2)
Articolul următor
Doi minori au fost înregistrați VIDEO în timp ce SPĂRGEAU MAȘINI parcate în zona Pieței Romane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie