În intervalul 18 – 31 iulie, Ineul primește apă cu porția

apa
Distribuie:

 

În intervalul 18 -31 iulie 2016, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., urmează să se execute o nouă serie de lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraşul Ineu.

Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată de curând, incluzând branşamentele aferente. Aceste lucrări se vor derula în mai multe etape, conform programării zonelor de lucru.

Astfel, în funcţie de condiţiile meteorologice, de luni, 18 iulie, în intervalul cuprins între orele 09:00 – 17:00, sunt posibile întreruperi repetate de furnizare a apei potabile, urmând să fie afectate proprietăţile din partea de sud a oraşului, cele de pe Calea Traian şi Strada Ioan Slavici şi parţial cele de pe Strada Mihai Eminescu.

Recomandăm populaţiei şi instituţiilor publice să îşi asigure rezerve de apă potabilă pentru situaţiile în care se impun restricţii de furnizare a acesteia.

Pe această cale ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă mulţumim pentru înţelegere dorind să dăm asigurări ca echipele din teren vor face toate demersurile pentru a minimaliza disconfortul şi pentru a finaliza lucrările în timpul cel mai scurt.

Proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad” este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Comunicat de presă transmis prin Ofiţer de comunicare: Oana Hanţig – Biroul UIP POS-Mediu, Compania de Apă Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: compania de apa, fara apa, Ineu, reabilitare
Distribuie:
Articolul anterior
Andrei Șerban la Castelul de la Macea
Articolul următor
[UTIL] Ce trebuie să știi dacă vrei o fermă de capre pe fonduri UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie