Încă trei grupe de juniori ai Academiei UTA vor primi mingi de la SCU

mingi pentru juniorii uta 1
Distribuie:

 

La începutul lunii septembrie, Asociația Suporter Club UTA (SCU) a demarat o nouă acțiune de sprijinire a copiilor și juniorilor care fac parte din Academia UTA. Prin această nouă acțiune, Suporter Club UTA a donat micilor fotbaliști mingi oficiale „Select”. După cum a fost anunțat deja, pe parcursul lunii septembrie, primele mingi au mers către grupele 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013.

Ei bine, ne ținem de promisiunea făcută și, astfel, pe parcursul lunii octombrie, o nouă serie de donații constând în mingi „Select” vor merge către grupele 2009, 2014 și 2015.

Reamintim faptul că SCU și-a manifestat intenția, printr-o adresă oficială, ca aceste mingi să fie donate la modul oficial, direct către clubul UTA, însă ne-am lovit de refuzul celor din conducere. Astfel, donațiile vor merge direct către micii fotbaliști.

Așadar, la fel ca și în cazul primelor șase grupe, îi rugăm pe părinții juniorilor de la grupele 2009, 2014 și 2015 să se prezinte la sediul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bl. L, parter), unde vor primi câte o minge din categoria pe care grupa în cauză o folosește.

Nu în ultimul rând, facem un apel către părinții copiilor din grupele menționate să ridice mingile în luna octombrie, deoarece din luna noiembrie ne propunem să sprijinim și celelalte grupe existente.

mingi pentru juniorii uta scaled

PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ! UTA LIBERĂ!

Suporter Club UTA


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Pentru noi doar UTA contează! UTA liberă!, suporter club UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Aiurea-n tramvai (1) | Cerșetorul, buna samariteană, mușamalizarea și accidentul din UTA
Articolul următor
Din luna octombrie, salariul minim brut crește cu 10%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie