Încă un nume de legendă s-a alăturat Suporter Club UTA: Josef „Joe” Petschovsky, nepotul marelui Iosif Petschovschi

joe petschovszky a intrat in scu scaled
Distribuie:

Suporter Club UTA: Încă un nume de legendă s-a alăturat Suporter Club UTA


Suntem extrem de încântați să putem anunța faptul că încă un nume legendar se alătură Suporter Club UTA. Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Jacqueline și Charles de Vegvar, nepoții Baronului Francisc Neuman, au devenit membri ai asociației noastre.

Astăzi, ne bucurăm să putem spune că și Josef „Joe” Petschovsky, nepotul marelui Iosif Pecsovszky, a devenit membru al Suporter Club UTA.

De asemenea, domnul Josef Petschovsky a decis să acorde Asociației Suporter Club UTA dreptul exclusiv de a folosi numele și imaginea legendarului Iosif Petcsovszky în scopul producerii și comercializării de produse. Drept urmare, Suporter Club UTA este singura entitate care poate comercializa legal produse cu numele și imaginea marelui fotbalist.

Un alt aspect important al contractului prin care domnul Josef Petschovsky cedează SCU dreptul de folosire a numelui și imaginii bunicului său este acela că profitul obținut în urma comercializării de articole cu legendarul Iosif Petcsovszky va fi folosit în scop caritabil.

De altfel, Suporter Club UTA oricum și-a asumat ca profitul obținut de pe urma vânzării de produse prin UTA Official Store să meargă către juniorii Academiei UTA.

Astfel, în ce privește direcția în care va merge profitul de pe urma comercializării numelui și imaginii marelui Iosif Petcsovszky, aceasta va fi decisă, la finalul fiecărui an calendaristic, de către conducerea Suporter Club UTA, împreună cu domnul Josef Petschovsky.

„Mă bucur să mă aflu aici, în acest moment. Totodată, mă bucur să mă alătur Suporter Club UTA. Cred cu tărie că, împreună, prin acest parteneriat, vom da o mână de ajutor viitorului acestui club și nu numai”, a spus Joe Petschovsky, imediat după ce a semnat adeziunea la Asociația Suporter Club UTA.

PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ! UTA LIBERĂ!


 

Categorie: Știri
Etichete: Iosif Petschovschi, Josef „Joe” Petschovsky, SCU, suporter club UTA, UTA LIBERĂ
Distribuie:
Articolul anterior
Nicio dramă nu-i oprește. Șoferi imbecili de toate vârstele au ieșit în weekend pe drumurile publice cu viciile „la bord”
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] Tragica viață a lui DIESEL poartă stigmatul aceluiași blestem numit Filon Crețiu, iar linșajul, nu doar mediatic, se manifestă disproporționat. Singurul fapt pozitiv din oribila poveste: toată lumea regretă că s-a întâmplat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…