Începe preluarea și înregistrarea documentelor pentru licitația privind 795 de locuri de parcare de reședință din municipiu

parcare rezidentiala arad
Distribuie:

RECONS SA, prin serviciul Parcări de Reședință, aduce la cunoștință că începând cu data de 08.05.2023 începe preluarea și înregistrarea de documente pentru licitații privind parcările de reședință la sol din cartier Aurel Vlaicu, strada Udrea, strada Mărțișor, strada Neculce și Aristide Dragomir.

Numărul total locuri este 795. Termenul de înregistrare a documentelor pentru licitație este până la data de 30.05.2023.

Înregistrarea documentelor se face doar la sediul Parcări de Reședință de pe Calea Aurel Vlaicu, strada Victor Hugo, Bloc Z 20. Documentele și condițiile participării la licitație, categoria de încadrare conform documentelor înregistrate, locurile alocate direct persoanelor cu dizabilități și intervalul de numere care vor fi scoase la licitație vor fi afișate la scările imobilelor arondate zonei de licitat, conform H.C.L.M.242/2023, și pe site-ul RECONS , după data de 31.05.2023.

Persoanele care nu pot participa la licitație pot delega o altă persoană, printr-o împuternicire scrisă de mână și copie de pe cartea de identitate a titularului, cerere loc după înregistrare. În zonele unde există locuri de parcare, pot participa și cei care dețin loc / apartament, dar cu încadrarea la licitație la categoria D.

O alta recomandare este ca orice informație sau detalii să fie cerute doar la personalul din cadrul serviciului Parcări de Reședință.

Locurile pentru persoane cu dizabilități, după depunere documentelor și înregistrare, se atribuie direct și nu se licitează, cu condiția respectării prezentului regulament.

Categorie: Administrație
Etichete: cartier aurel vlaicu, licitație privind parcările de reședință la sol, parcări de reședință, RECONS SA, strada Aristide Dragomir, strada Mărțisor, strada Neculce, strada Udrea
Distribuie:
Articolul anterior
Victorie uriașă pentru UTA: Hermannstadt l-a ajutat pe Rednic să debuteze „cu dreptul”
Articolul următor
Dorina Lupșe, președinta ULAL Arad, s-a pensionat. Anca Herbei va prelua conducerea instituției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie