[INCLUSIV] Primăria Municipiului Arad ne-a trimis o grămadă de POZE CU FALCĂ de la deschiderea noului an școlar

falca
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sărbătoarea deschiderii noului an școlar a cuprins Aradul!

PrimarulMunicipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fostastăzialături de eleviiinstituțiilor de învățământarădene, cu ocaziadeschideriinoului an școlar.

„Mulţumesc directorilor şi profesorilor pentru modul exemplar în care au organizat începutul de an şcolar, mulțumim școlii pentru valoarea incontestabilăa educației pe care ne-o oferă, mulţumim părinţilor pentru implicare și pentru tot ceea ce fac în vederea susținerii procesului educațional.
Copiilor le doresc mult succes la şcoală, un an frumos, cu multe realizări și îmi exprim speranța că problema finanţării sistemului educational va fi soluționată în curând“, a fost mesajul transmis de edil cu această ocazie.
Emoțiile elevilor și ale părinților s-au împletit cu nerăbdarea revederii, iar discursurile rostite de cei prezenți au transmis mesaje de speranță și succes, elogiind educația ca fundament al formării intelectuale  și sociale.
Primarul Aradului a fost prezent la festivitățile organizate la ColegiulNațional„Moise Nicoară”, Colegiul Național „Elena GhibaBirta”, Colegiul Economic, Liceul Național de Informatică și Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: deschiderea anului scolar 2018, Falca, poze cu falca, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Echipele cu pretenții se desprind de pluton [REZULTATE / MARCATORI]
Articolul următor
O femeie care a căzut cu bicicleta din cauza unei guri de canal descoperite și nesemnalizate VS. autoritățile arădene: un (NE)CAZ care a ajuns în JUSTIȚIE și care ar putea responsabiliza autoritățile locale… măcar de frică!

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie