Indira Abdulvoap, strateg de business și antreprenor, cu peste 15 ani de experiență în creșterea business-urilor, preia rolul de decan al universității The Entrepreneurship Academy

indira
Distribuie:

EA – The Entrepreneurship Academy face schimbări în conducere și o numește decan al universității pe Indira Abdulvoap, antreprenor de succes cu peste 15 ani de experiență în mediul de business.


Pe parcursul carierei sale, Indira a experimentat diverse roluri atât ca intraprenor, cât și în calitate de antreprenor. Abilitățile sale în crearea și implementarea unor strategii de business, în vânzări, în managementul echipelor si în mentorat si consultantã în business au fost rafinate de-a lungul timpului din diverse funcții: Country Manager într-o multinațională scandinavă – lider global în industrie, business owner, CEO al uneia dintre cele mai mari fabrici de alimente bio din România și General Manager Romania al unei rețele internaționale, lider în educația tehnologică.

„În ultimii ani am fost alături de studenții EA – The Entrepreneurship Academy și i-am ghidat și încurajat în traseul lor academic și antreprenorial. Sunt entuziasmată că am posibilitatea să lucrez alături de viitoarele generații de antreprenori din România, acum și în calitate de decan. Mandatul meu este acela de a mă asigura că implementăm o nouă abordare prin care componentele acestui ecosistem complex de suport pe care studenții EA și alumni îl au la dispoziție – echipele de coachi, experți și business mentori – conlucrează pentru ca fiecare student să-și poată atinge potențialul maxim în  parcursul lui antreprenorial”, a declarat Indira Abdulvoap, decan al EA – The Entrepreneurship Academy.


Numirea Indirei Abdulvoap vine și cu o redefinire a rolului decanului din cadrul EA.

Pe lângă partea de reprezentare publică, funcția decanului devine una operațională prin coordonarea și actualizarea constantă a întregului program educațional al universității și consolidarea conexiunilor cu mediul de business. Din noul său rol, Indira va fi de asemenea responsabilă de calitatea procesului educațional, acomodarea unui număr mai mare de studenți, susținerea acestora în parcursul lor antreprenorial, precum și de dezvoltarea comunității de experți, mentori și parteneri, pentru îndeplinirea misiunii EA – The Entrepreneurship Academy.

„Ne așteptăm în perioada următoare la o creștere constantă a numărului de studenți The Entrepreneurship Academy. Acest fapt ne confirmă succesul programului nostru academic și ne motivează să îl facem mai bun, mai aplicat nevoilor reale din economie, inspirațional pentru tineri și cu baze solide pe termen lung pentru aceștia, academice și antreprenoriale.

Lucrăm alături de Indira de câțiva ani deja, am admirat-o pentru perseverența sa de antreprenor și intraprenor și ne bucurăm că a acceptat să treacă din postura de business mentor al studenților noștri în cea de decan. Am văzut ce impact are Indira asupra tinerilor și asupra business-urilor în care a fost implicată. Suntem convinși că alături de ea ne vom îndeplini misiunea mult mai bine și eficient”, a declarat Ioana Ceaușu, COO EA – The Entrepreneurship Academy.


Din noul său rol de decan al singurei facultăți de antreprenoriat din România,

Indira Abdulvoap va lucra alături de echipa de management a EA din care fac parte Alexandru Ghiță, CEO, și Ioana Ceaușu, COO. Anterior preluării rolului de decan, Indira a fost timp de doi ani business mentor pentru studenții EA – The Entrepreneurship Academy, precum și expert sales timp de un an.


Despre universitatea de business EA -The Entrepreneurship Academy

EA – The Entrepreneurship Academy funcţionează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Amsterdam/Stichting Schoolvision, după un model educaţional existent de peste 30 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări. Facultatea este acreditată internaţional de Team Academy Netherlands, împreună cu Institutul Schoolvision, prin Ministerul Educaţiei, Culturii şi Ştiinţelor din Olanda. Diploma pe care studenţii o obţin la finalul celor patru ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree – Business Administration in Entrepreneurship şi poate fi echivalată în România la CNRED, conform Ministerului Educaţiei.


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: decan al universității, Indira Abdulvoap, The Entrepreneurship Academy
Distribuie:
Articolul anterior
Proiect de OUG al Ministerului Finanțelor: Antifrauda va merge cu armament în controale, ANAF și Vama vor avea mașini noi
Articolul următor
Comediantul Richard Lewis a murit la 76 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie