Comediantul Richard Lewis a murit la 76 de ani

richard lewis. comediantul richard lewis a murit la 76 de ani
Distribuie:

Richard Lewis, comediantul de stand-up care a jucat alături de Larry David în „Curb Your Enthusiasm”, a murit marți seara în locuința sa din Los Angeles din cauza unui atac de cord, a confirmat Variety. Avea 76 de ani.


Lewis a anuntat anul trecut în Aprilie că a fost diagnosticat cu Parkinson și că se retrage din stand-up. Recent a apărut în al 12-lea sezon al serialului Curb Your Enthusiasm pe HBO.

 În 2021, Lewis a anunțat că nu va apărea în sezonul 11 al serialului pentru a se recupera după trei intervenții chirurgicale. El a surprins telespectatorii revenind pe platourile de filmare pentru un episod din sezonul 11, declarând pentru Variety la acea vreme: „Când am intrat și au aplaudat, m-am simțit ca un milion de dolari. Lui Larry nu-i place să se îmbrățișeze, așa că m-a îmbrățișat și mi-a spus cât de fericit a fost după ce am filmat scena noastră.”

Lewis, care a jucat o versiune semi-ficționalizată a sa pe parcursul celor 24 de ani de „Curb Your Enthusiasm”, a fost cunoscut pentru stilul său de comedie nevrotic și auto-ironic. După ce și-a făcut debutul în actorie în 1979, în „Diary of a Young Comic”, Lewis a devenit cunoscut în anii 1980 și 1990, cu apariții la „The Tonight Show” și „Late Show With David Letterman”.

În 2021, odată cu revenirea sa in Curb Your Enthusiasm, Lewis a declarat pentru Variety „Mi-am dedicat viața comediei și abstinenței în ultimii aproape 27 de ani. Sunt copleșit de bucurie chiar acum. Nu am învățat niciodată cum să păstrez bucuria în cap mai mult de un minut, dar astăzi bat toate recordurile pentru viața mea.”

HBO a adăugat într-o declarație:Suntem îndurerați să aflăm că Richard Lewis a murit. Strălucirea, inteligența și talentul său comic erau de neegalat. Richard va fi întotdeauna un membru prețuit al familiilor HBO și „Curb Your Enthusiasm”, condoleanțele noastre sincere adresându-se familiei sale, prietenilor și tuturor fanilor care ar putea conta pe Richard să le lumineze zilele cu râsete.


Sursa:Variety

 

Categorie: Externe
Etichete: Comediant, mort, Richard Lewis
Distribuie:
Articolul anterior
Indira Abdulvoap, strateg de business și antreprenor, cu peste 15 ani de experiență în creșterea business-urilor, preia rolul de decan al universității The Entrepreneurship Academy
Articolul următor
Bărbat reținut pentru o bătaie într-un bar din Căprioara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie