ISU a asigurat un transport de ajutoare umanitare care a plecat din Arad, spre Vama Siret

transport ucraina isu arad
Distribuie:
Un transport de ajutoare umanitare a plecat vineri din Arad, spre Vama Siret. Misiunea este asigurată de Inspectoratul Pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad.

transport umanitar ucraina2

În data de 04.03.2022, în jurul orei 18:00, 2 autocamioane, aparținând ISU Arad se deplasează într-o misiune de ajutor umanitar pentru refugiații ucraineni.

Mijloacele de transport au fost încărcate cu medicamente, echipamente medicale și alimente neperisabile (provenite din donații), în scopul executării unei misiuni de ajutor umanitar pentru Ucraina.

transport umanitar ucraina

Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, sprijinul oferit astăzi, provenit din donații s-a realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților statului precum și cei care fac parte din grupurile de lucru implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”.

Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de acordare a asistenței umanitare cetățenilor ucraineni.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, disponibilă la acest link https://bit.ly/3K1mb3s, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

transport umanitar ucraina1

Asigurăm populația că pompierii salvatori sunt și rămân la datorie și vor gestiona cu promptitudine orice solicitare de sprijin, conform atribuțiilor specifice zonei de competență și de responsabilitate.

 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: donații pentru Ucraina, ISU Arad, transport umanitar, vama Siret
Distribuie:
Articolul anterior
Cadou de la Cotroceni, de 8 MARTIE: PANDEMIA de COVID-19 ia SFÂRȘIT, OFICIAL!
Articolul următor
UTA – CS Mioveni: 2-1 (1-1), în ultima etapă a sezonului regulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie