Ladislau ELEK, director executiv adjunct al Finanțelor Publice Timișoara, a murit în urma unui INFARCT

ladislau elek
Distribuie:

 

Arădeanul Ladislau Elek, director executiv adjunct al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Timișoara

și șef al masoneriei din Vestul țării, mai precis, „Marele Prior Emerit si Baliv al Balivatului Banatului și Crișanei, Cavaler Mare Cruce”) a decedat astăzi în urma unui infarct miocardic.

Pregătit să acceadă într-o funcție ierarhic-superioară celei pe care o deținea, Ladislau Elek a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde se afla internat de ieri, când s-a prezentat la unitatea medicală acuzând simptome de răceală.

Ioan Ladislau Elek a îndeplinit, înainte de a fi numit director executiv adjunct al DGRFP Timișoara, funcția de director executiv Colectare in cadrul DGRFP Timisoara, după ce a plecat din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Arad la Direcția Generală de la Timișoara în 2013.

„Cu profund regret vă aducem la cunoștință trecerea la cele veșnice a dragului nostru coleg, Domnul Director Executiv Adjunct al D.G.R.F.P. Timișoara – Ioan Ladislau ELEK, și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.” – a transmis Sindicatul lucrătorilor în Finanțele Publice, Filiala Timișoara în jurul orei 11 a acestei zile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Categorie: In memoriam
Etichete: DGRFP Timisoara, Ioan Ladislau Elek, ladislau elek a murit
Distribuie:
Articolul anterior
Un pacient s-a aruncat de pe fereastra Secției A.T.I. din Grădiște în pielea goală, scăpând cu viață doar pentru că distanța era mică. Motivul pare oarecum ciudat… dacă n-ai trecut pe acolo!
Articolul următor
Pacienții internați cu COVID zac în frig… dar asta pare a fi „ultima problemă” a CET-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie