Lui Florin Remețan i se pregătește „debarcarea” din PMP Arad! Vezi cine vrea „dizolvarea conducerii”

remetan
Distribuie:

 

Un grup compact de actuali și foști membri ai Partidului Mișcarea Populară constituit în Grupul de Inițiativă a Reconstruirii PMP Arad este hotărât în a-l debarca pe Florin Remețan, președinte al organizației județene Arad. Aceștia îi reproșează lui Remețan că s-a împroprietărit de acest partid, pe care îl conduce într-un mod autoritar și discreționar, doar în interes propriu! Dizidenții din PMP sunt deasemenea nemulțumiți de felul cum au fost promovați oamenii pe liste la alegerile locale și parlamentare, fapt reflectat și în scorul electoral slab obținut.

Prin intermediul unui comunicat de presă, grupul de inițiativă a stabilit mai multe direcții de acțiune pentru perioada imediat următoare:

„Propune conducerii de la București dizolvarea urgentă a actualei conduceri a organizației, în frunte cu Remețan Florin. Propune numirea unui președinte interimar capabil și dorit de Grupul de Inițiativă. Convoacă toți membrii devotați care au părăsit Organizația sau au fost înlăturați prin mijloace abuzive și nestatutare de către Remețan Florin. Va prezenta noii conduceri Programul de Reconstruire al Organizației, cu obiectivele primordiale care trebuiesc atinse în viitorul apropiat și alternativele pentru obținerea unui scor mare la următoarele alegeri…”

Liderul actual, Florin Remețan mai este acuzat de către unii contestatari și de apropierea din ce în ce mai evidentă de Gheorghe Falcă, pe care îl susține în demersurile sale aproape în mod fățiș, doar pentru a-și atinge scopurile personale.

Printre membrii Grupului de Inițiativă, mare parte fondatori ai PMP, îi regăsim pe fostul candidat de primar, Marius Neamu, dar și pe Teodor Gică, Nelu Igreț, Dacian Botiș, Daniel Mazere, Florentina Vesa, David Duma sau Alexandru Bărbicioiu.

Categorie: Știri
Etichete: Alexandru Bărbicioiu, Dacian Botiș, Daniel Mazere, David Duma, Florentina Vesa, Florin Remetan, Marius Neamu, Nelu Igreț, Samuel Caba, Teodor Gică
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Sergiu Bîlcea – criticându-se pe sine: „Dacă «actorii» care au iscat acest «război al zăpezii» tăceau, filosofi rămâneau!”
Articolul următor
[INTEGRAL] Proiectul Guvernului României pentru grațierea unor pedepse

2 comentarii. Leave new

 • avatar of gică teodor
  Gică Teodor
  18 ianuarie 2017 18:55

  Cu siguranta acest grup de inițiativa, numeros si unit, va face toate demersurile necesare si statutare, pentru schimbarea actualei conduceri a organizației PMP Arad.Toți liderii locali de partid, care au fost înlăturați abuziv si dictatorial de Remetan sunt de acord sa se reîntoarcă, cu condiția schimbarii conducerii actuale. De mentionat este faptul ca Remetan a pierdut peste 6000 de voturi la alegerile pentru camera deputaților, unde a fost cap de listă, fata de alegerile locale pentru consiliul județean, la care cel mai mare aport a fost a secretarului general Gică Teodor, care s-a deplasat in toate târgurile si piețele din județ pentru a promova partidul si candidații, alaturi de liderii locali , dar fara presedintele Remetan.Sper ca acum, conducerea de la Bucuresti sa asculte vocea celor multi si implicati in reconstructia organizatiei judetene PMP Arad. Numai bine tuturor.

  Răspunde
 • de mergeți la bucurești luați cu voi multe prapornițe. că o să vă dea băse numai să aveți cu ce duce. remețan e un cadru de nădejde, pe viitor, pentru partidului comunist … subliminal, băh! 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie