Măcar nu stăm rău la capitolul REÎNTREGIREA NAȚIEI! Încă 330 de COMPATRIOȚI au fost debarcați azi-noapte din „avioanele SPARTAN de Madrid și Barcelona” și plasați direct în CARANTINĂ

spartan
Distribuie:

 

Comunicat de presă privind revenirea în țară a 330 de cetățeni români aflați în Regatul Spaniei

În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile adoptate de alte state în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de astăzi a fost facilitată revenirea în țară a 330 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Spaniei, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne. Repatrierea a fost asigurată cu două curse aeriene, dinspre Barcelona și dinspre Madrid, operate de o companie privată.

De asemenea, în urma demersurilor comune ale MAE si ale Ambasadei Spaniei la București, cele două curse aeriene, pe ruta București – Madrid și respectiv București – Barcelona, au permis repatrierea în siguranța și a 41 cetățeni spanioli.

MAE reînnoiește cu fermitate apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară. De asemenea, MAE face apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniază că deplasările către România trebuie complet evitate în această perioadă. Toate aceste deplasări sunt tot mai mult afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit, care determină ca posibilitățile de asistență din partea autorităților române să se reducă în mod considerabil, din ce în ce mai mult, și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța cetățenilor români în cauză și a celor de acasă.

Biroul de presă al Ministerul de Interne

N. red: Acest comunicat de presă a fost trimis la începutul nopții de ieri, puțin după ora 22.00, tuturor redacțiilor din Arad pe grupurile oficiale de WhatsApp – de unde putem deduce că printre cei 330 de conaționali repatriați (aproape sigur: forțat) se regăsesc și persoane cu adrese în județul nostru

Fotowww.news.ro

Categorie: Știri
Etichete: avion spartan, conationali, reintregirea natiei covid
Distribuie:
Articolul anterior
Strigătul de AJUTOR al unei bolnave de CANCER, dependentă de un drum în Austria și cu frica de a se întoarce în CARANTINĂ, unde se va îmbolnăvi de COVID: „CU CEILALȚI CE FACEM, domnilor de la DSP și stimate domn RAED ARAFAT?!”
Articolul următor
ȚĂRĂNIȘTII ARĂDENI dialoghează cu organele sanitar-veterinare pe tema „TĂCERII MIEILOR în vremea ORDONANȚELOR MILITARE”

1 comentariu. Leave new

  • Oameni Buni, STAȚI IN CASA!
    Molima circula printre noi, SATANA a coborât pe Pământ! Întâi a fost cazul Caracal,acum pustiitoarea molima! Vor fi și cutremure!
    Organele legii ar trebui sa fie dotate cu ciomege că în India și să facă lege și ordine. Da! Cu ciomege pentru cei ce nu stau in casa. Sa se dea lege de carantina totala iar o data pe săptămână să putem ieși 30 minute pentru cele necesare și tot ar fii prea puțin și târziu ,molima este devastatoare! Sa de-a Cerul că toți cei ce nu stau in casa sa pice pe strada cu spume la gură și să nu îi ridice nimeni. Armata trebuie dotată cu muniție de război și să o folosească,poliția cu ciomege ciobănești.Sa se sudeze ieșirile din blocuri iar cine va încerca să iasă sa fie impuscat.sau bătut cu ciomagul. Purtarea măștii de gaze obligatoriu.sau a celei de scafandru. Nu ieșiți fara protecție,boala e cumplita! Sa se majoreze amenzile și să fie administrate alaturi de pedepse corporale ori chiar împușcare,pt cei ce nu respecta reguli.STATI IN CASA

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie