Strigătul de AJUTOR al unei bolnave de CANCER, dependentă de un drum în Austria și cu frica de a se întoarce în CARANTINĂ, unde se va îmbolnăvi de COVID: „CU CEILALȚI CE FACEM, domnilor de la DSP și stimate domn RAED ARAFAT?!”

carantina
Distribuie:

 

Un strigăt de AJUTOR vine din partea unui arădean care are un aparținător dependent de un drum în Austria: o persoană bolnavă de cancer într-un stadiu avansat, care necesită un tratament cu totul și cu totul special, imposibil de efectuat în România, pe care a plătit o grămadă de bani (sumele sunt chiar șocante). De asemenea, și-a asigurat și transportul, biletele de trecere prin cele două vămi – doar că… ORDONANȚELE MILITARE ALE LUI VELA & ARFAT nu specifică ce se întâmplă în asemenea cazuri altfel decât prin INTRAREA ÎN CARANTINĂ… unde riscul contactării virusului ajunge probabil la 100%!

„De 4 zile am urmărit un caz mai special. Pe scurt , cineva (protejăm datele personale) a făcut o SOCLICITARE  scrisă către conducerea DSP ARAD și către dl. Ministru Secretar de STAT RAED ARAFAT… prin care a solicitat o  DEROGARE PE CAZ MEDICAL de intrare în țară fără  Introducerea în CARANTINĂ INSTITUTIONALIZATĂ (pentru elucidarea și informarea CORECTĂ a cititorilor acestei postări am să public și SOLICITĂRILE cu acceptarea (pentru SIGURANȚĂ) de autoizolare la domiciliu.

După 3 zile, încă NU s-a primit nici un RĂSPUNS la SOLICITĂRILE NOASTRE! Nu mi se pare NORMAL în conditiile în care CAZUL EXPUS depinde de această DEROGARE …. Acum pun o ÎNTREBARE … tâmpită,  dar sunt OBLIGAT să o pun:  Cu ceilalți BOLNAVI CE FACEM, domnilor de la DSP și stimate domn RAED ARAFAT –  sunt CAZURI SPECIALE: ce facem cu EI?!… Acești PACIENȚI costă prea MULT STATUL ROMÂN și dacă „NU AU REUȘIT SĂ IA CORONAVIRUS-ul prin alte metode ( pentru că se PĂZESC), îi introducem în  Carantină Instuționalizată ca să-i TERMINĂM SIGUR?…
DOMNILOR!… dvs. nu cred că stiți la ce este supus un bolnav de genul acesta! NU cred că vreți să știți cum, de la o perfuzie la alta, așteaptă REZULTATELE… iar acum când după o perioadă lungă de TRATAMENT are nevoie de o REEVALUARE dvs. îi SEMNAȚI o CONDAMNARE la… ( nu vreau să folosesc CUVÂNTUL ) introducând bolnavul în această Carantină Instituționalizată?!
#SPER ca această postare, să ajungă la cine trebuie și să și REACȚIONEZE ( măcar prin răspuns ) la mailurile trimise pe adresa OFICIALĂ către dumnealor!
Vă las să lecturați și apoi să distribuiți #POATE ajunge unde trebuie!!!…

SPECIFIC faptul că aceste DEMERSURI au fost făcute pe cale OFICIALĂ … dar din păcate fără un Răspuns Oficial din partea celor îndreptățiți.” – este strigătul de ajutor al arăedeanului Cătăllin Mocuța.

https://www.facebook.com/mocuta.catalin/posts/2944023345635726

Categorie: Știri
Etichete: arafat, catalin mocuta, coronavirus, ordionante vela, ordoante militare, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Serviciile se plătesc”: procurorul arădean Codrin GAVRA este ÎN CĂRȚI pentru a ocupa BIROUL nr. 2 din Structura Centrală a D.N.A.
Articolul următor
Măcar nu stăm rău la capitolul REÎNTREGIREA NAȚIEI! Încă 330 de COMPATRIOȚI au fost debarcați azi-noapte din „avioanele SPARTAN de Madrid și Barcelona” și plasați direct în CARANTINĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie