„Macealand Festival”, două zile de distracţie în cea mai frumoasă grădină botanică din Arad

macea afis
Distribuie:

 

Castelul Csernovics din Macea (Grădina Botanică) a găzduit, în perioada 18 – 19 iunie, prima ediţie a Macealand Festival, o manifestare cultural-artistică în programul căreia s-au contopit folclorul, teatrul, improvizațiile muzicale și atelierele de creație.

În cele două zile de spectacol, pe scena improvizată chiar în mijlocul bazinului de înot din apropierea castelului, au evoluat o seamă de artişti: „grădinarii” constituiţi în grupul folcloric „Mlădiţe Pecicane” din oraşul cu acelaşi nume, trupa de teatru din Arad „Teatrix”, dar şi Transilvania Hardcore, Mental Chemistry, JamOn Fish, Bibanu’(PNAL&Freenetik KRU), High Kulture, Psylev B2B XOA şi Ştefania Varga.

„Am avut parte de toate, pentru toţi, astfel încât fiecare să se regăsească în oferta noastră: expoziţie de pictură (Atelierul de creaţie), frisbee, spectacol cu foc, chill zone etc. Am avut momente de suspans şi panică, dar am trecut cu bine peste toate şi ne-a prins Soarele diminetii pe iarba verde din faţa castelului; a fost un eveniment reusit şi intens, din toate punctele de vedere; bună dispozitie și starea de bine, în general…”, ne spune Noni Groove, organizatorul principal al Macealand Festival dar şi unul dintre artiştii care au evoluat pe scena măceană.

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Dacian Don, festival, gradina botanica, Macea, macealand, spectacole
Distribuie:
Articolul anterior
Fostul primar al Curticiului, Nicolae A. Aniței – condamnat de prima instanță la 4 ani de închisoare pentru „conflicte de interse în serie”. Mai bine de 1 milion de euro și-a însușit edilul din banii publici!
Articolul următor
„Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani” poate fi urmărit gratis, la Teatrul de Vară „Ethos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie